| Afsdghvcs a întrebat:

Hei TPU, am 55 kg si 1, 65 facand sala luni,marti,miercuri,joi si exercitii in restul zilelor acasa, ridicari cu lemne si ce am,cu o dieta de genu dimineata carne,ceai sau branza la amiaza carne obligatoriu si altceva pe langa,la scoala un Sandwich mare cu pastrama, seara dupa sala carne, iaurt un baton cu protein protein-R, iar vineri, sambata si duminica orice mancare buna pentru sala fiindca sunt acasa nu la internat. Pot sa imi creeez o masa musculara ok in circa 3 sau 6 luni cand voi incepe sa urc la proteine mai bune si mai multe? Fac sala circa 2, nu cu greutati mari pentru ca sunt la inceput.Nu vreau sa fiu umflat sau ceva dar vreau sa arat binisor nu ca Dorian si alte exemple.

5 răspunsuri:
| UnTipObisnuit a răspuns:

Nu este indicat sa iti lucrezi muschii in fiecare zi. Ei se repara("cresc") atunci cand dormi si in zilele cu odihna. Iti recomand ceva de genul, 3 zile ex, 1 pauza, 1 ex, 1 pauza. Mai poti alterna cum vrei. 4 zile exercitii si 3 de rest mi se pare cel mai ok, acum depinde si de corpul tau.
De alimentatie nu stiu ce sa-ti zic din detaliile pe care le-ai oferit, doar sa ai grija cu excesul de carne. Incearca odata la 2/3 zile sa iti iei proteinele din alte surse, vegetale daca se poate.
Succes!

| Afsdghvcs explică (pentru UnTipObisnuit):

Luni,marti,miercuri si joi antrenamente si 3 pauza

| Kyn_Kirito_2000 a răspuns:

Așa și?

| Afsdghvcs explică (pentru Kyn_Kirito_2000):

Pot creia o masca ok musculara in 5 sau 6 luni?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Afsdghvcs):

Nu prea, muschi "ok" pui cam in 1-2 ani.