| Ramona45 a întrebat:


Am picioarele strâmbe, mama mi-a spus ca atunci cand am fost mica nu m-a infasurata cum se infasurata Bebeluși, ce as putea sa fac? Tota lumea imi spune ca de ce merg asa strâmb crying

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Picioarele nu sunt strambe din cauza de infasurat, ci din cauza lipsei de calciu din oase.
In strainatate nimeni nu infasa copilasii, toti sunt pusi direct in pantalonasi si cu pempersi si nu au picioarele stra, be decat cei cu probleme din lipsa de calciu, de la mama ta... ca ea te-a facut asa mai ...deficitar

| Freya1 a răspuns:

Nu iti mai face sange rau de asta.Nu baga rautatile in seama daca asa esti acceptate si te vor accepta si alti

| Ivy86 a răspuns:

Nu e vina mamei tale, multi oameni cred ca dacă infaseaza bebelușul de mic va creste frumos. Asta e greșit! Doar au chinuit generații întregi de copii.
Adevărul este ca asa te naști sau poate cândva în timpul creșterii picioarele tale sau dezvoltat greșit.
Deci părerea tuturor este sa mergi la un medic ortoped, poate încă te poate ajuta sa o un mers sau sa ai o postura bună.
Multa sănătate și nu pune la suflet răutatea altora, și nu o învinovăți pe mama ta, poate deja se simte destul de vinovata.

| P4rAd0x a răspuns:

Buna, Ramona45. Nu stiu exact la ce te referi, si nici in ce fel ai picioarele „strambe", dar poti sa incerci sa mergi drept (daca e vorba despre modul in care mergi), sau pur si simplu sa mergi la un medic ortoped.

| Bianca777 a răspuns:

Buna. Eu zic sa mergi la un medic ortoped, vezi daca se poate face ceva si nu mai lua in seama toate rautatile.Si despre mine s-au spus uneori chestii rele, dar nu le-am bagat in seama.
Capul sus! happy

| Cioby_Cioby_1966 a răspuns:

Aici este vorba de sănătatea ta, și din această cauză trebuie să stai de vorbă cu un doctor specialist ortoped! Numai el îți va pune un diacnostic cum trebuie și o medicamentație la ce ai tu!

| Tamara0231 a răspuns:

Buna!
Mergi la un medic ortoped. Ai putea face fizioterapie si masaj.