| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 a întrebat:

Cine se pricepe la Fitness, ce exerciții sau ce sa fac pentru a slabi la coapse, la picioare dar mai ales in zona coapselor? Ce e bun pentru asta? Am grăsime și vreau sa am picioare slabe, mai subțiri, va rog cine știe sa îmi spuna! Funda, ca mulțumesc frumos n

3 răspunsuri:
| laleauaneagra46 a răspuns:

Eu folosesc o apicatie pe telefon foarte buna unde iti da exercitiile potrivite pentru fiecate parte a corpului chiar si pentru tot corpul. Aplicatia se numeste "30 Day Fitness Challenge".

| Andreea87978787 a răspuns:

Buna! In primul rand, depinde de starea ta fizica. Sunt numeroase exercitii pentru orice parte a corpului, dar aici intervine intrebarea: ai mai facut sport/n-ai mai facut sport? Pentru ca sunt diferite grade de dificultate a exercitiului. Nu te pot indruma spre un anumit exercitiu pentru ca nu iti cunosc starea fizica si spre exemplu daca nu ai fost o fire sportiva trebuie luat treptat orice exercitiu. Cea mai buna metoda din experienta mea personala a fost dieta combinata cu alergarea, am slabit cam peste tot, inca lucrez la asta. Succes!

| SandraPparalelipipedop a răspuns:

Iti recomand:
Genuflexiunile cu siguranta va ajuta sa dezvoltati masa musculara a picioarelor (inclusiv cvadriceps, tendoane, si gambe), dar le creaza si un mediu anabolic, care promoveaza cresterea masei musculare in intreg corpul.
De fapt, atunci cand sunt executate corect, genuflexiunile sunt atat de intense, incat declanseaza testosteronul si hormonul cresterii in organism, vitali pentru cresterea musculara.
Una dintre metodele cele mai eficiente de ardere a caloriilor este, de fapt, marirea masei musculare! Pentru fiecare 450 g de muchi castigat, corpul tau va arde 50-70 calorii in plus pe zi. Deci, daca iei 4.5 kg in muschi, vei arde automat cu 500-700 mai multe calorii decat inainte.

Multa bafta!