|

Hei TPUexista ceva suplimente pentru sala sau ceva vitamine cu un efect permanent?

unele dopinguri i.ti dezvolta intreg corpul ( ba chiar te maturizeaza fizic ) insa dupa ce renunti la ele efectul lor dispare! eu as vrea sa stiu daca exista ceva ce iei si beneficiezi de efectul lor si dupa ce ai renuntat la respectivele?

de exemplu daca iei danabol ti se dezvolta doar muschii insa dupa ce renunti la el revii la forma in care erai inainte sa il folosesti chiar daca te tii de sala in continuare!

1 răspuns:
| a răspuns:

Salut! Despre ce vorbesti tu sunt steroizi. Steroizii sunt hormoni artificiali care odata intrati in corp, acesta ii remarca si nu mai produce testosteron, pentru ca deja il gaseste in steroid. Asa ca tu ii dai corpului hormonul si el nu il mai produce. Dupa ce te lasi de steroizi, corpul tot nu mai produce o perioada proprii sa-i hormoni si de aceea scazi. E normal. Poti lua suplimente, dar nu te vor ajuta la fel de mult ca mancarea! Si suplimentele sunt la fel si e logic: dupa ce nu le mai iei nu isi mai fac efectul. De exemplu, creatina, daca incetezi sa o iei, corpul o va elimina din organism in 3-4 saptamani parca.