anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am fost în parcul Tineretului și am închiriat biciclete cu niste prieteni. Nu mi-am dat seama că am depășit doua ore așa că a trebuie sa plătesc o "taxa". Nu aveam la mine bani și doamna de acolo a zis sa ii aduc astăzi. Problema este că nu sunt acasă și nu pot ajunge, ce se poate întâmpla dacă nu ajung sa achit diferența?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce faci lucruri dint rastea? Chiar asa i ti place sa intrii in belele? Cum sa nu i ti dai seama ca ai depăsit cele 2 ore? Astea sunt minciuni, acum descurca te, sigur ai crezut ca cei de acolo nu i si dau seama ca ai folosit mai mult timp bicicleta decat ai plătit, credea i ca sunt proști nu? Azi trebuia sa faci orice ca sa ajungi sa plătesti, ti ai bătut joc de doamna aia, tu crezi ca pune ea bani din buzunar pentru tine? Ea are datele tale de contact? Copie buletin? Daca da te va denunta la politie, dar oricum mergi mîine acolo si achită banii, citi bani trebuie sa dai? Ai banii? Cere părintilor, ce varsta ai?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca nu ai bani de ce te duci sa te distrezi? Sa inchiriezi biciclete care stii bine că costă, nu ai bani te duci si te plimbi pe jos, aia e gratis, dar sa profiti de oameni asa e rușine. Macar ai plătit ora aia in care ai folosit bicicleta? Tu ce credea i ca i ti achită prietenii distractia? Niciodată.

| denisTiky a răspuns:

Te denunta la politie, faci inchisoare, iesi din inchisoare. Iar dupa asta, ce sa vezi? Nu mai ai de platit inchiriatul bicicletei. (=

Răspuns utilizator avertizat
| ChocoHeart a răspuns:

Iameni buni ce-i cu raspunsurile astea? Parca a dat cuiva in cap. Parca voi nu ati facut niciodata ceva rau. Parcul ala e urias si poate nu avea ceas sau poate s-a accidentat. Se puteau intampla o gramada de lucruri, nu conteaza daca sunt adevarate sau nu. Pentru mine 2 ore e putin, mai ales daca merg cu bicicleta sau fac ceva interesant. Mare chestie ca nu si-a dat seama cum trece timpul. Daca nu are datele tale poti sa stai linistit ca nu are ce sa iti faca laughing dar ok ar fi sa ii aduci intr-o zi si sa iti ceri scuze. Asa stii ca poti sa mai inchiriezi si alta data de acolo.