Întrebare recomandată | madalina736 a întrebat:

Imi puteti spune cum ati scapat de celulita? Care sunt cele mai eficiente exercitii in combaterea celulitei pe care mi le recomandati?

Răspuns Câştigător
| carlito8379 a răspuns:

Cardio!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mult, enorm de multe fort fizic, doar as apoti scapa de celulita.

| Mayar a răspuns:

Trebuie sa manaci la ore fixe cu o marja de maxim o ora. si in fiecare zi sa mananci la acealesi ore. poti trece peste mese, dar nu le poti lua la alte ore decat la cele la care iti vei fixa masa. Evident ca mesele de dimineata vor avea mai multe calorii decat cele de la pranz, iar cele de seara vor fi foarte slabe in calorii.
Trebuie, de asemenea, sa bei multa apa :
1 cana (250 ml)fix dupa ce te trezesti; 1-2 cani de apa cu o ora inainte de micul dejun - asta doar daca poti; 1-2 cani de apa cu 20 de min inainte de pranz si cina; 100-200ml de apa dupa c e ai baut ceai/cafea. sucuri sau chestii acidulate nu bei. iar seara - sa bei 300-600 ml de apa cu 2 ore inainte de culcare. Daca nu poti atunci, incearca sa faci in asa fel incat in intervalul de 2 ore de dinainte de culcare si pana la culcare sa bei cantitatea de apa de care am zis mai sus, aia cu 300-600ml.
Trebuie sa iti obisnuiesti asa organismul si vei slabi. Eu am facut chestia asta si a functionat, spre uimirea mea happy

Multi recomanda dar nici macar ei nu au incercat ceea ce recomanda. Eu am incercat ceea ce ti-am spus mai sus si chiar functioneaza. Sportul poti sa il faci cand vrei tu : dimineata, la amiaz, seara, noaptea, etc - dar sa fie dupa min 2 ore de la ultima masa luata.
Multa bafta!winking

| madalina736 explică (pentru Mayar):

Multumesc frumos!

| Mayar a răspuns (pentru madalina736):

:*

| Noname2121 a răspuns:

Cardio,dar de preferat o alergare, nu mers pe banda samd.Cross trainer, exercitii pentru abs, cumpara un roller abs pentru indoor.

| madalina736 explică (pentru Noname2121):

Am inceput alergatul de aproape 2 saptamani si sper sa se vada rezultatul cat mai repede. Multumesc pentru raspuns! happy

| Noname2121 a răspuns (pentru madalina736):

Acum conteaza si alimentati, bineinteles. Ceaiul verde te ajuta la slabit, legumele, peste, piept pui.Alimentatia este principala, apoi exercitiile.Npc happy

| EdiStefano a răspuns:

Celulita are cauze multiple, de aceea, nu exista o pilula magica, o crema sau un tip de masaj care sa faca minuni.

Uite doar cateva dintre acestea:

Alimentatia necorespunzatoare (care include zahar, faina alba, paste, pizza etc.)
Lipsa de exercitiu fizic care o circulatie a sangelui si limfatica proasta si favorizeaza aparitia celulitei
Tulburarile hormonale (in special dereglari ale estrogenilor)
Obezitatea
Ingrasatul si slabitul in mod repetat
Mostenirea genetica - adica ce ne-a adus norocul fiecaruia
Din pacate, varsta joaca si ea un rol extrem de important. Pe masura ce inaintezi in varsta pielea devine mai putin elastica si mai subtire lucru care accentueaza aspectul neplacut al celulitei.