| Blu3Li0n a întrebat:

Voi ce exerciții faceți acasă (abdomen, tonifiere etc)?

Răspuns Câştigător
| Apokales a răspuns:

Https://antrenorulmeupersonal.ro/......tru-acasa/

Cand am inceput sa fac miscare acasa faceam acest circuit de exercitii, cu exceptia numarului 3 (vezi in link), faceam 20 de repetari din fiecare exercitiu si daca mai puteam o luam de la capat.

| Blu3Li0n explică (pentru Apokales):

Cât timp faci exercițiile și când se văd rezultatele (săptămâni, luni)? Dacă știi, evident sau dacă le-ai început de mai de mult

| Apokales a răspuns (pentru Blu3Li0n):

Le faceam mai demult, dar daca esti la inceput o sa ajute sa slabesti si poate sa faci si ceva muschi, dar nu ceva extraordinar, o sa te dezvolti din punct de vedere estetic mai mult, vei fi mai bine definit si tonifiat.

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Eu fac brate in special biceps si triceps, foarte rar fac si piept sau genoflexiuni
Imi e cam lene sa fac acasa, la sala era altceva te mai luai cu unul cu altul, te mai uitai dupa una, mai vobeai cu altii sau te mai ajuta-i cu partener la executat anumite exercitii cu greutate libera mare, dar asa mie mi-a cam pierit ambitia.
Mi-as lua totusi o bicicleta de asta statica, as pedala ca nebunul.

| Alverto a răspuns:

Nu contează câte faci, ce contează este viteza cu care le faci, (poți face și 1500 flotări, daca te miști ca o babă nu vei face nimic)
Eu îți recomand:
Tracțiuni cu o sticlă de apă (de preferat de 5l) inloc de o halteră
30 flotări - la viteză mare, la fiecare 25 min pe oră
Genoflexiuni - 45 (tot la fel)
Și vezi ce găsești prin casă - greutăți laughing eu așa mă descurc

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alverto):

E ok si cu viteza lenta, pe faza negativa. Chiar asa obtii cele mai bune rezultate: viteza exploziva ("rapida", cum spui tu) pe faza pozitiva si LENTA pe faza negativa.

| Alverto a răspuns (pentru Cosmin86):

Este total invers, atunci când faci exercițiile la o viteză mai mare simți că obosești, asta înseamnă că corpul tau incepe sa ardă calori și să acumeze ce e bun

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alverto):

Https://www.topculturism.ro/......musculara/

"Antrenamentele cu repetari explozive au avantajele lor. Dar la fel si cele cu repetari lente, care forteaza mai mult muschiul sa lucreze, ceea ce inseamna ca iti pot imbunatati forta si ajuta la cresterea muschilor."

Facand la o viteza lenta, folosesti mai multe tipuri de fibre.