| LuizaLulu22 a întrebat:

Heiii
Am o problema:nu de sănătate.
Adică nu o prea pot numi problema...La 12 ani am 34 kg(știu că poate vi se pare ok, dar nu e). Chiar daca am atat nu par de 34 kg, ci în jur de 40kg.
Și am și o dependenta mare pentru dulciuri.Mai precis vreau sa scap de aceasta dependenta.
Dacă văd ceva dulce, imediat parcă mă pune cineva sa mănânc acel lucru.Nu aș vrea ca atunci când o să ajung mai mare sa fiu grasa.
De aceea am o intrebare:Ca sa am și o viața sănătoasa și fără probleme:Cum sa scap de dependenta de dulciuri? Cummmmm?! Si daca știți va rog frumos sa îmi scrieți si ce ar trebui sa mănânc la micul dejun, prânz si cina? Și cate gustări sa iau? Și nu merg la sală, așa că ce as putea face acasă ca sport?
P.S.:Nu mă prea atrag fructele.
Funda celui care răspunde cel mai bine și repede!
Mulțumesc!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. pentru fiecare bomboana care iti face cu ochiul, rezolvi o problema avansata la matematica/fizica, etc., dupa ce o rezolvi, poti manca o bomboana.
2.Mananci ceea ce iti gateste mama/tata. Gustarile le iei intre mese, poti mari numarul daca nu poti rezista.
3. in ce vremuri traim? la 12 ani nu se mai joaca pe afara? in fine, petrece mai mult timp miscandu-te(mers, ridicat scari, bicla, etc) decat mancand.
ps:incearca legumele.

| LuizaLulu22 explică (pentru anonim_4396):

Nu înțeleg un lucru:Cu ce se rezolva problema daca rezolv o problema de matematica și după iau o bomboana?!

| anonim_4396 a răspuns (pentru LuizaLulu22):

Daca e avansata, cel mai probabil iti va lua un timp sa o rezolvi, prin urmare, vei manca mai putine dulciuri pe durata unei zile/ore.
Nu e neaparat sa rezolvi probleme, poti face orice alte lucruri care merita o recompensa dar in acelasi timp cer maxima atentie si respponsabilitate.

| suntsuper a răspuns:

Inveti sa te abtii, asta e singura solutie
Stiu si eu cum e fiindca si eu am dependenta de dulciuri, singura diferenta e ca eu nu imi fac griji pentru greutatea mea

Daca vrei sa slabesti cauta pe Youtube "weight loss workout at home" si incearca sa le faci