| 0Andreea4 a întrebat:

Hello!
Nu am acordat atentie inaltimii mele, am 1.55 si 18 ani, sunt fata, evident laughing asta pentru cine nu citeste numele. Recent, acum o luna mai exact, am inceput sa alerg, nu pentru a slabi, nu e cazul laughing ci doar pentru a imi ocupa timpul liber.
Intrebarea este daca mai sunt sanse sa ma mai inalt facand sport, iar aici ma refer la alergat si inot (doar pe timpul verii). Nu vreau aproximari gen "vei creste x cm", ci doar daca sunt sanse sa ma mai inalt.
Mersi frumos!

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Cu 2-3 sporturi poti creste in inaltime: baschet, inot si inele. Toate cele trei te intind.
Insa ia in calcul si varsta ta, cand organismul numai creste mult, natural. Daca iti intinzi organismul, scheletul tau nu-ti va urma neaparat si musculatura, iar spre varsta de 40-50 ani vei scadea inapoi, poate si mai mult.
Deci, recomandarea mea este sa nu faci exces, lasa loc organismului sa-ti mai alungeasca oasele, dar neaparat ajutat cu cantitati suficiente de calciu, magneziu si fosfor, DIN SURSE NATURALE, nu din "tablete" (lactate si branzeturi naturale cat mai multe, combinate cu coacaze negre si afine sub forma de suc natural, etc).

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Slabe sanse, dar esti ok ca fata

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, cresterea ta s-a incheiat undeva intre 16 si 17 ani, deci, nu mai sunt sanse sa cresti inaltime.
Dar poti face sport, in special inotul, care te dezvolta furmos si armonios.

| Superior a răspuns:

Fetele trebuie sa fie scunde, sa fie dominate de barbatii inalti laughing

| DaCumSaNu a răspuns:

Daca dupa tine prin alergat crezi ca poate mai cresti (si dap, asta crezi si speri, acum ne ceri si noua parerea) atunci trebuia sa am 2 metri jumate' laughing

| costeaboy a răspuns:

O sa mai cresti, si fara alergat, la 1.60 o sa ajungi, mai ales daca alergi, sfatu meu e daca vrei intr-adevar sa cresti in inaltime du-te la inot, vei creste sigur.

| Wolferio a răspuns:

OK deci este o intrebare puierila esti pitica si gata.