anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,
am si eu mai multe nelamuriri legate de fumat, sport si muschii mei. Am slabit de la 60 de kg la 56 si in perioada de menstruatie mananc ceva teribil am o pofta de croasante si pizza ceva teribil. Am fumat m-am lasat de fumat, m-am reapucat oarecum de sport dar am o problema sunt complexata de gambele mele. Okay nu mananc prostii junk food, nu beau sucuri absolut nimic nici macar pe perioada "femeii" dar ma enerveaza ideea c anul pot face pre amult sport deoarece efectiv genetic vorbind am o constitutie cam muschiuloasa de fel. Si nu vreau muschi e okay hai sa fiu tonifiata dar am senzatia ca alea 30 de minute de cardio ma fac hidoasa si nici macar nu ard grasimile fac masaje alea alea. Asa ca ce sa fac pentru a nu imi dezvolta gambele si a elimina grasimile de pe picioare, nu e celulita ci tesut adipos de grasime doar cand strang carnea piciorului se observa, oare sunt eu nebuna sau avem toti aceasta grasime? Dar sunt complexata nu ma las pana nu fac ceva mai ales ca vine si vara, pentru mine sa fiu eu multumita. Poate ma ajutati! Plzz:)
nu stiu poate ajuta o poza sau ceva (nu o dau sa ma laud, ca sa stiu pe ce sa lucrez)
http://i.imgur.com/YCLoYdY.jpg

Răspuns Câştigător
| SiLaS a răspuns:

Nu ai grasime pe picioare incat sa iti faci griji. Poti continua cu 30-60 minute de cardio zilnic si ci o alimentatie corespunzatoare incat sa ai un corp frumos, daca esti fata din poza chiar nu ai de ce sa iti faci griji.

| anonim_4396 explică (pentru SiLaS):

Okay.happy dar ideea e ca asa nu se vede si nici in aparat daca e blitz doar daca iesi la soare e dezastru... mersi fain atuncihappy

| SiLaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai nevoie cam de 1600 calorii zilnic daca faci miscare,incearca sa nu mananci multi carbohidrati(cartofi,paste,orez,mazare,fasole, linte, paine etc.)
Mananca doar carne+salate sau mix-uri de legume, nimic altceva, lactate daca vrei doar seara inainte de culcare.

| anonim_4396 explică (pentru SiLaS):

Okidoki atunci, asa facem mai ales ca e deja primavara, scoala o las mai moale. Deja simt cum imi trebuie altceva asa ca voi face ce spui tuhappy blana, mersi inca o data.

| SiLaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai pentru cehappy

4 răspunsuri:
Întrebări similare