| kimalexa88 a întrebat:

Hey!
Hobby-ul meu este voleiul, si joi cand am fost la antrenament, cineva mi-a aruncat mingea. Eu fiind mai scunda, am sarit sa o iau, dar nu am prins-o si mi-am dat degetul mare peste cap. Ce as putea sa fac? M-a durut destul de rau in primele 2 zile, dar azi parca mi s-a mai remediat putin. Nu vreau sa merg la doctor pentru ca mi-e frica, si din ce am citit pe net ar trece dupa cateva zile. Mama a zis ca n-o sa ma mai lase sa merg la volei daca e ceva grav. Dau funda daca are cineva vreo idee happy

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Am avut o multime de asemenea accidentari pe vremea cand jucam handbal. Nu este nimic grav. Nu te forta cateva zile si o sa vezi ca o sa-ti treaca.

| justanotheruser99 a răspuns:

Nu e nimic grav. Mi se întâmpla si mie. (Sfat pentru viitor, ține palma ferma, degetele bine desfăcute si încordate, nu lăsa mana moale. Ai simțit pe propria piele ce se poate întâmpla.)
Ai putea sa îți pui gheață si sa aplici o crema, îți recomand Fenilbutazona. Sănătate!

| Moron a răspuns:

Am avut de-a lungul timpului degete date peste cap, fara numar.
Doar odata am fost la spital (se simtea nasol si arata destul de urat), am avut o fisura, am stat cu 2 degete in ghips cam 3 saptamani. De obicei se umfla si se inegreste, trece dupa cateva zile.

| idkagoodname a răspuns:

Incearca sa te dai cu gel reumatic. te ajuta foarte mult. am patit si eu exact ca si tine si am fost la doctor. era vorba doar de o entorsa.