| RTDRomania a întrebat:

Hey lume,vreau sa va intreb ceva, Creatina monohidrat are vreun efect negativ?
eu am 16 ani,si vreau sa iau proteine,pentru masa musculara,dar am vazut ca multe au creatina monohidrata,intrebarea este,ma afecteaza cu ceva anume,stiu ca creatina normala,face prescaderea muschilor pentru cei sub 18, si as vrea sa stiu daca e bine sa iau, si daca nu.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| RTDRomania explică:

"proteine pentru masa musculara" = weight gainere, bazate pe carbohidrati.

Uita-te la ce contin, au sub 50 % proteine.

Daca vrei proteine, ia un concentrat proteic, ceva cu 80-90 % proteine, FARA altceva.

12 răspunsuri:
| Magdalenaa987 a răspuns:

Nu vorbesc din experiența dar orice lucru de genul asta afectează si negativ la un moment dat, sfatul meu e sa cauți informații de exemplu de ce shake URI sa ti faci acasa din fructe si legume si poate ceva cu oua...ce sa mănânci daca vrei sa ai mușchi sănătoși si care sa tina.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Magdalenaa987):

Serios? sa puna muschi cu fructe si legume?

Apuca-te de sah

| Magdalenaa987 a răspuns (pentru Cosmin86):

Mersi pentru pont dragule. Dar probabil am fost înțeleasă greșit, ca sa nu devină ca toți obsedații si pastilatii de la sala am propus proteine reale din carne care pe de o parte sa l hrănească si sa l ajute si in creșterea mușchilor sănătos, tot ce presupune prafuri si pastile indiferent de cat de "bune" sunt De fapt îngreunează ficatul... Acum depinde de el, toate aceste suplimente care iti dau acea energie sunt pentru a te ajuta sa ti crești masa musculară intr un timp scurt, nu spun ca sunt rele dar de acolo vei vrea si mai mult si mai repede... Si apropo șahul este cel mai bun sport al minții unde nu mulți oameni sunt buni pe cand mușchi poate face oricinewinking. Succes!

| RTDRomania explică (pentru Magdalenaa987):

Multumesc,dar shake-urile doar din:fructe, oua, lapte, cacao, etc... e doar o simpla "ciocolata calda"

| Magdalenaa987 a răspuns (pentru RTDRomania):

Dar pentru vârsta lui si sănătatea lui zic ca sunt un ajutor, el ar trebui sa aiba energia necesară sa poată si fără toate cele de mai sus.

| RTDRomania explică (pentru Magdalenaa987):

Un lucruwinking, si nu o lua in nume de rau, dar a lua proteine, asta nu inseamna a fii pastilat, pastilati sunt cei care iau steroiziwinking

| Magdalenaa987 a răspuns (pentru RTDRomania):

Scuze, tu erai... Iti poti trasforma răspunsul la perosoana 1 ca sa l înțelegi laughing totuși cred ca te vor afecta pe alte părți suplimentele de natura chimica

| Magdalenaa987 a răspuns (pentru RTDRomania):

Stiu, nu vrei sa jignesc pe cineva dar eu cred ca dupa asta vei vrea si mai mult si e un pas foarte mic pentru încă ceva energie.

| Magdalenaa987 a răspuns (pentru RTDRomania):

Oricum ești destul de mare cat sa stii ce i bine si ce nu pentru tine. Ești de apreciat daca te poti rezuma la atat dupa ce trec 6 luni de sala.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Magdalenaa987):

Pai una e "carne", alta e "shake de fructe".

"pe cand mușchi poate face oricine", nu e chiar asa, muschi de calitate fara grasime implica un stil de viata sanatos.

Muschii NU se fac la sala, sala conteaza putin... pentru muschi trebuie sa te ocupi MEREU : sa mananci sanatos ( multe proteine, enzime, carbohidrati, etc. ), sa dormi 8-9 ore pe noapte, sa nu pierzi zilele in cluburi, sa nu consumi alcool/tigari, etc.

Deci, nu pune chiar oricine muschi de calitate... altfel vedeam pe strada si la strand doar trupui bine facute, in schimb vedem oameni care se indoapa cu shaorma si trag din tigara!

p.s. : stiu ce e sahul, am rating oficial la federatie happy

| Magdalenaa987 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ma înveți su pe mine? smug

| Cosmin86 a răspuns (pentru Magdalenaa987):

La ce nivel esti? Ai rating sau vreo categorie?