|

Hey, TPU! Am niste intrebari legate de steroizi:
1. Care sunt mai buni: cei injectabili sau cei orali?
2. Cat la suta am şansa de a ma alege cu unul dintre efectele secundare?
3. Cat de bine functioneaza?
4. Daca ii iau pe termen scurt o sa pierd tot progresul pe care
l-am facut cu ajutorul lor?
5. Exista vreun supliment care nu are efecte secundare si functioneaza la fel de bine ca steroizii?
As vrea sa imi rapsundeti, multumesc!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai si ce te opreste sa continui cu ce faceai pana acum, daca ai progresat natural de la 58 la 83? Care e rostul sa-ti asumi un risc cu steroizii?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

6. Cati ani ai? De cati ani faci sala si cate fripturi mananci pe zi acum. Da si tu mai multe detalii despre tine.

| explică (pentru Cosmin86):

Am 23 de ani, fac sala de 3 ani. In general mananc carne de 2-3 ori pe zi si iau creatina monohidrata, vitamine si minerale.

| a răspuns (pentru Alex54679):

Si atunci de ce vrei stero, dupa 3 ani tu inca progresezi natural. Cat timp progresezi, care e logica? Sau vrei sa participi la nationale/alt concurs?

| explică (pentru Cosmin86):

Nu arat cum as vrea eu. Cand
m-am apucat prima data la 20 de ani aveam 58 de kg, acum am 83 kg si as vrea sa ajung la 95 kg de masa musculara. Am 1, 75 m inaltime.

| a răspuns:

1) Cei mai "buni" sunt steroizii injectabili ( atat ca potential, doze marite cat si ca limitare a efectelor negative). In practica se folosesc ambele forme (pentru maximizarea rezultatelor si o oarecare sinergenta), dar poti si fara orali.

2) Nu iti poate nimeni da un procent, nici macar daca ai fi culturist profesionist si te-ar verifica saptamanal o echipa de doctori. Efectele negative apar in timp (dar sunt si imediate, suportabile), unii le resimt mai pronuntat altii mai putin. Dar ele sunt acolo si sunt multe. Depinde de la om la om, de cum faci ciclul, cum te protejezi, cum contracarezi efectele imediate (care in timp pot duce la probleme). La o doza mica, poti scapa usor. Ti-as spune din experienta personala (si a amicilor) dar nu cred ca e o idee buna.

3) Daca nu prinzi FAKE (asta chiar e o probleme in zilele noastre) functioneaza bine de tot, incomparabil mai bine fata de ce poti natural. Gandeste-te doar ca natural produci vreo 7mg de testosteron/zi iar "artificial" poti lua lejer si 500mg.....deci ai in corp de 71 de ori mai mult testosteron decat natural...Pui masa musculara in 2 luni cat pui in 2 ani natural (si asta daca faci totul perfect). Exista totusi o problema: intrebarea ta de la puctul 4 happy

4) Nu conteaza cat de lung e termenul, odata ce ai scos substanta din sistem incepe regresul. Aici sunt multi factori care influenteaza ( PCT, alimentatia, antrenamentul, geneticul, experienta). Se zice ca daca faci un PCT corect poti ramane cu 40-80% din muschii castigati. Prima data pierzi apa retinuta, apoi muschii. Grasimea daca o acumulezi in perioada asta ramane. Un singur ciclu nu prea e sustenabil, trebuie mai multe ca in final sa ramai cu ceva serios. Am un prieten care la prima vedere parea ectomorf, in 5 ani de sala abia a pus vreo 6-7kg pe el. A luat steroizi in mai multe randuri (face sala din 1995 acum are 45 de ani), iar acum are 100kg si se mentine asa fara steroizi, ultima data a luat pe la 35 de ani, deci cumva, in timp, iti modifica si geneticul, unii zic ca steroizii altereaza ADN-ul

5) NU! Stii vorba aia: orice chestie care functioneaza este ilegala. Cu toate suplimentele din lume si tot nu obtii nici 30% din efectul steroizilor. Asta nu inseamna ca nu poti arata bine natural. Intrebarea lui Cosmin86 e indreptatita ("cate fripturi mananci/zi"?) dar totul pana la un punct, cand te apropii de maximul genetic.....se termina si cresterea. Ideea e sa ajungi acolo mai intai.

| a răspuns:

Eu nu inteleg cum ai dat tu funda colegului care nu ti-a raspuns nici macar la o singura intrebare, ai mai facut chestia intr-o alta intrebare, tot lui Cosmin i-ai dat funda pentru un raspuns in care te certa oarecum.....ciudat...de fapt inteleg...