|

Hey, TPU! Am o intrebare: Cine ar invinge intr-o lupta: Bruce Lee sau un culturist? Care este parerea voastra. Chiar nu glumesc, vreau sa aflu!

Vreau doar raspunsuri SERIOASE! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poate vrei sa spui Bruce Lee vs un luptator de MMA/Krav maga/etc.

Culturismul nu are treaba cu luptele, decat daca face alt sport in paralel.

| explică (pentru Cosmin86):

Dar de ce? Adica nu cel care are mai multa masa musculara are mai multa forta? Nu asa "merge treaba" cu forta?

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Exista "forta specifica" si "forta generala".

Vezi asta:
https://www.youtube.com/watch?v=2He1Tx_MoTQ

2:53. Racoveanu e mai puternic decat Oncescu la ORICE exercitiu in afara de skandenberg, ca Oncescu are antrenament specific de skandenberg.

Asta e valabil in orice sport, cineva de la box va da mereu mai tare cu pumnu decat orice culturist, ca e antrenat SPECIAL pentru asta. La fel cum Usain Bolt e antrenat special pentru alergat, etc.

Repet: Forta generala si FORTA SPECIFICA unui sport/unei miscari/etc.

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce treaba are culturistul cu bataia?

| a răspuns:

Bruce Lee, EVIDENT
culturistu' lu' peste, nu are aceeasi viteza, tactica, putere in pumn, etc... are numai forta bruta
https://www.google.com/search?q=bruce+lee+one+inch+punch

| a răspuns:

Ce treaba are culturismu cu bataie? crezi ca daca omu e mare nu poate cadea de la o lovitura bine data?

| a răspuns:

Culturismul nu are treaba cu artele martiale, dar intr-o partida de m.m.a sau k1 bruce-lee ar fi fost declarat invingator. Insa sa vb despre o persoana care nu mai este printre noi e ceva aiurea si chiar daca ar mai fi trait nu ar mai fi acceptat provocari pentru ca ar fi fost prea in varsta, el la varsta de 32 de ani a murit, prin 73 daca nu ma insel, deci acum suntem in 2019 cati ani ar fi avut laughing la timpul lui da a fost provocat de multi karatisti si i-a facut pe toti si cand a inceput sa predea kung fu in America comunitatea chineza de acolo la convocat la un duel cu un maestru in kung fu(wong jack man) pentru nu erau de acord sa dezvaluie secretele artelor martiale si a acceptat, parese ca a fost ultima lui provocare, daca cauti pe net poti gasi interviu luat sotiei sale si mai mult au vrut sa-i i-a interviu si celebruluiu wong jack man el mai traieste dar nu acorda interviuri, asta este.Cat despre masa musculara nu o avea chiar asa de dezvoltata cum o au astia de prin k 1, m.m.a. dar in schimb avea chi-ul(energia interioara) dezvoltat care este mult mai puternic decat masa musculara, acum nu mai este nici un secret despre cum sa-ti dezvolti ki si asta tot datorita lui, pentru. ca a avut cuajul sa dezvaluie secretele artelor martiale.

| a răspuns:

Pai Bruce Lee se bate asa decat in filme, e actor cat despre ce zici tu putem face referire la un boxer/luptator mma si clar castiga luptatorul mma, deoarece culturismul nu are legatura cu bataia.

| a răspuns:

Ăla care mai e în viață

| a răspuns:

Culturistul nu are treaba cu luptele, el doar trage de fiare. Normal ca Bruce Lee, avand tehnica si practicand lupte.