anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema si sper ca imi puteti spune ce sa fac!
Deci eu cand fac ceva sau alerg putin obosesc foarte rapid, este o legatura daca mama are probleme cu inima si oboseste si ea foarte rapid(poate o mostenesc)?
Am uitat sa spun ca eu fac sport si fac diferite sarituri peste cap cum ar fi backflip!

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Această problemă necesită neapărat un consult medical. Un răspuns primit aici nu poate inlocui medicul.
Ca să poți fi ajutat, întrebarea este, cum resimți senzația de oboseală? Lipsă de energie, sau cum? Backflip este un sport extrem care solicită organismul punând în situație de alertă, simțul echilibrului este afectat, asta necesită mare consum de energie nervoasă, care poate fi resimțită apoi ca oboseală. Un medic îți poate apoi recomanda teste specifice de rezistență la efort fizic, specifice bolilor de inimă, pentru a afla dacă aceasta este cauza.

| Anonim9q5 a răspuns (pentru sadrian46):

Resimt senzatia lipsei de energie adica eu mereu cand fac un sport sau ceva obosesc rapid si simt ca nu mai am energie!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un consult la medicul de familie ti-ar fi clarificator!

| DannyQ a răspuns:

Hmm, parkour, tricking, freerunning cred ca ai auzit de toate. Dacă te referi la faptul ca ai aceste probleme doar în lunile răcoroase nu vad ca ar fi ceva problematic. Aerul este foarte rece, tu ai corpul cald... Inspiri rece și multe altele. Mănâncă bine, lasă fast food ul și alta mâncare care nu te ajuta absolut cu nimic. La flip-uri ai ceva probleme după ce le dai?

| Anonim9q5 a răspuns (pentru DannyQ):

Nu n-am nici unu fel de probleme cand fac flipuri si nici nu mananc fast food(nu am mai mancat de 1 an), dar cum am spus obesc rapid!

| Defalucy a răspuns:

Cel mai bine e sa consulti un medic...