| Alex54679 a întrebat:

As vrea sa stiu cat de bun e proteina din zer. Cat de reede se vad rezultatele? Daca ati luat va rog sa imi spuneti daca merita sa dau banii pe ea!

Răspuns Câştigător
| DanyDav a răspuns:

Am folosit si eu este foarte buna!
Acum merg pe un ISO ZEERO de la Leperva, imi pare foarte buna si asta, dar depinde ce vrei sa reusesti, sa faci ce consstructie ai, stii tu mai bine ce zic.

2 răspunsuri:
| Paul754880338 a răspuns:

Intrebarea mea este : intelegi ca supliment alimentar asa cum este si proteina despre care intrebi, inseamna ca poate suplimenta alimentatia ta zilnica dat nu o va inlocui? Atunci te intreb : mananci suficient de bine ca sa ai cu ce creste in masa? Apoi putem vorbi despre suplimente! Nu uita ca in spatele pozei ce vrea sa vanda un supliment cu tot cu promisiunile facute se ascunde un sportiv disciplinat care mananca bine.

| cristiww a răspuns:

Vezi Alex.....nu ai inteles nimic din tot ce ti-am scris eu pana acum. CRED ca imi pierd timpul inutil cu tine incercand sa iti explic, tu nu vrei sa intelegi. Tu vii tot cu intrebari de genul "cat de repede se vad rezultatele"?
Ti-am spus, suplimente=alimente, NU VEI AVEA "REZULTATE RAPIDE" DE LA ELE, NICIODATA! Iar daca nu vei invata bazele nutritiei nu vei avea rezultate deloc nici acum nici peste 1an, vei cumpara la suplimente pana te vei satura apoi vei renunta la acest sport. Acum incep sa inteleg de ce este Cosmin86 asa ironic la adresa celor ca tine.
Iti doresc multa bafta la avut "rezultate rapide", pana la urma tot la vorbele mele vei ajunge.