| Alex54679 a întrebat:

Ce se intampla daca nu pot manca 3.000 de calorii pe zi? Adica abia am putut manca 2.000, chiar nu mai incapea mai mult.
Astept raspunsuri. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Daca vrei sa cresti in masa musculara va trebui sa mananci mai mult. Consuma alimente bogate caloric: unt de arahide, alune, nuci, avocado, cereale etc.

5 răspunsuri:
| Amely21 a răspuns:

Mananca atât cât poți tuwinking

| REMiXDJ a răspuns:

Ai catel sau pisica? dale lor restul de 1000 calorii.Ha ha. Caloriile trebuiesc arse din organism ca sa poti lua altele.Asta se face prin sport, miscare, sala si prin dusuri fierbinti, sauna.Cand organismul intra in saturatie de prea multe calorii poti sa ai si o senzatie de voma sau de oboseala.Se recomanda multa apa, poate fi si minerala insa nu prea rece si multa miscare, alergare si sala.

| cristiww a răspuns:

Depinde care e scopul tau si ce reprezinta cifra asta, 3000 (mentinere, surplus, banuiesc ca deficit nu ). Daca scopul tau e sa cresti si in loc de 3000 (cat ti-ai calculat) mananci 2000, atunci e simplu, nu cresti.

| PaulStudio a răspuns:

2000 de kcal e chiar decent pentru a creste in masa musculara, depinde si de dimensiunile si tipul corpului tau.
Ca sa cresti masa musculara formula este simpla, lucrezi la sala toate grupele de muschi cu greutatea maxima pe care o poti ridica in mai multe seturi de ex 12/8/6 repetitii SI mancare cat mai multa (2000-3000kcal/ zi) bogata in proteine si carbohidrati compusi (orez, cartofi, paste etc) dar si fibre pentru a ajuta digestia (mazare, spanac, fasole, salata etc)

Si in timp chiar o sa se cunoasca rezultate, oricat de slab ai fii, conteaza sa stai dedicat si rezultatele o sa te motiveze mai departe.

| 567 a răspuns:

Nu se întâmplă nimic, mănânci cât să te simți bine, să ai energie pe parcursul zilei, nu te forța să mănânci mult pentru ca poate duce la probleme de sănătate