| Alex54679 a întrebat:

De ce am pieptul mai mic in comparatie cu bicepsul?
Adica pentru piept fac 3-4 exercitii in programul meu de full body, iar pentru biceps fac doar 2. As vrea sa imi rapsundeti! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| cristiww a răspuns:

Nu inteleg cum vine asta, pieptul mai "mic" decat bicepsul. E o comparatie aiurea, cum ai zice ca ai gambele mai mici ca umerii. Ai putea face o comparatie cantitativa, obiectiva? Bicepsul il poti compara cu tricepsul eventual ca e pe acelasi segment. Pectoralii pot fi deficitari sau nu, bratele la fel. Te compari cu alti colegi sau te compari cu tine insuti facand poze lunar si vezi daca ai mai crescut sau nu.

A da, vezi ca 3-4 exercitii/grupa la fullbody e foarte mult, ai citit gresit pe undeva, nici la PPL nu se fac atatea exercitii/grupa. 4exercitii x 3seturi (sa nu zic 4) = 12 seturi/antrenament, daca il executi de 3 ori/saptamana (sa nu zic 4 sau 5) deja ai 36 de serii/saptamana la piept, ceea ce e contraproductiv, in jur la 20 de seturi ar trebui sa fie ideal pentru masa. Eu zic sa reevaluezi. Ca in scurt timp o sa vii cu intrebari despre supraantrenament.

| Alex54679 explică (pentru cristiww):

Eu credeam ca fac prea putine exercitii la piept. Pot sa iti dau intr-un mesaj antrenamentul meu, ca sa imi spui dava ma supraantrenez sau nu?

2 răspunsuri:
| combativul a răspuns:

Asa ai tu pieptul, asa e genetica ta. Fa si tu cu greutati mai mari si mai putine repetari