| Alex54679 a întrebat:

De ce nu imi creste bicepsul? Vreau motive, va rog!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Daca celelalte grupe iti cresc, iar bicepsul nu, e clar ca ai gene proaste. Am cam aceeasi problema cu bicepsul stang pe care il antrenez identic cu cel drept, in ultimul timp chiar mai tare, dar care e foarte in urma. Creste el, nu a stagnat niciodata, dar foooarte lent.
Ai putea sa te antrenezi mai des. De doua, chiar 3 ori pe saptamana, schimba tipul de antrenament, fa pauze mai scurt, repetari mai multe, axeaza-te pe negativ, schimba ceva.

Daca nu cresti nicaieri, atunci alta e problema. Vezi sa mananci corespunzator, adica sa fii in surplus caloric si sa nu neglijezi proteinele.

| Alex54679 explică (pentru aXy99):

Toate grupele musculare au crescut, dar acum au stagnat. Oricum vreau doar sa imi mentin forma pana o sa ajung la un instructor de fitness sau nutritionist. Multumesc pentru sfaturi!

| RAY a răspuns (pentru aXy99):

Deci ai diferenta intre cele doua brate, ce chestie nu stiam, deci le antrenezi in mod egal

8 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Lipsa proteine si tetosteron.

| RAY a răspuns:

Proteine,culturism,odihna, fructe,legume,organismul se adapteaza mereu,fie ca urmam o dieta fie ca facem culturism = asta e ceva vital supravetuiri noastre, de asta trebuie sa mergem mereu inainte nu sa ne obisnuim cu acelasi rutina nici mintal nu e bine, baga si cardio, inca ceva fiecare organism are o gena care opreste masa musculara =asta era bine pentru ca masa consuma energie ceea ce nu e bine pentru supravetuire, sunt atat de multe de aflat, citeste si tu carti, reviste despre culturism stiintifice

| Sn4k3 a răspuns:

Nu mananci bine si/sau nu te antrenezi bine.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Nu te antrezezi suficeient sau corect.
Nu ai o alimentatie ok.
Nu ti cont de perioada de recuperare.
Dupa cum stii, sau poate nu stii, 25% tine de antrenament si restul de alimentatie!

| alex495 a răspuns:

Depinde de cat timp faci sala si de alimentatie. Ca sa cresti ai nevoie sa ti depasesti necesarul de calorii cu 300 de kcal minim si de proteina foarte multa ( 2 g de proteina la un kg din masa ta, ai 60 de kg, ai nev de 120 g de proteina pe zi) nu respecti chestile de mai sus, tragi degeaba la sala, 70 % este alimentatia, 30% e antrenamentul