anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma simt nemotivat, nu stiu daca sa mai continui sa fac sport sau nu. M-am apucat acum 3 luni de el, si am avut rezultate. In oglinda par schimbat, adica eu stiu ca inainte eram super skinny (47 kg), iar acum am 51-52 kg si cand ma uit in oglinda pectoralii par mai mari, trapezul mai format, DAR unii mi-au spus ca nu se vede mare diferenta la piept, desi eu vad diferenta (cum eram inainte si cum sunt acum). Si nu stiu ce sa fac. Sa mai continui cu sportul sau sa ma las pentru ca imi pierd o ora din timp degeaba. Voi ce parere aveti?
Nu vreau glume, vreau doar raspunsuri SERIOASE! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

laughing. Se vede ca esti mic, ai rabdare, invata despre sport si fa-l pentru tine. In timp o sa se vada schimbari, mai ales cand te mai dezvolti.

8 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Pai daca tu sportul il faci pentru altii, din punctul meu de vedere nici nu era cazul sa te apuci.

| ziftode a răspuns:

Eu zic, ca sportul e un lucru bun indiferent de ce il practici
iar cei care iti spun ca "nu vad"... esti sigur ca, sunt sinceri, pana si prietenii cei mai buni pot sa fie invidiosi!
eu zic sa te tii de el, ca o sa imi multumesti mai incolo, iar ce "se vede" poti sa testezi simplu la vara cand iti uzi tricoul "din greseala" si il dai jos ca eu ud si apoi vezi ce ochi mari fac fetele big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut,sportul e foarte important, ar trebui să-l practici pentru un mod de viaţă sănătos, nu neapărat că vrei să slăbeşti.Ai spus că aveai 47 kg şi acum ai 51-52 kg.Nu te teme, nu te-ai îngrăşat, cum ai spus şi tu, că ai văzut rezultate.Tu doar ai pus masă musculară, nu grăsime.Te-aş sfătui să nu-i prea asculţi pe alţii, ei poate sunt geloşi şi vor să-ţi pierzi motivaţia. Gândeşte-te la tine şi la satisfacţia ta spirituală, emoţională, etc. Sper că te-am ajutat.

| Edmonds2342 a răspuns:

Cum spune și AnastasiaK, sportul ar trebui sa îl faci pentru tine, nu pentru alții. Oricât de bine ai arata, tot se găsește cineva care sa te demotiveze. Keep it up!

| WayhaughtK a răspuns:

Nu te dupa altii. Continua ceea ce faci. O faci pentru tine. Daca se vad schimbari e bine. Nu te grabi, nu fuge nimeni dupa tine.
Sportul contribuie enorm la sanatatea ta.
Eu zic sa nu te lasi!

| June20 a răspuns:

Daca si sportivii de performanta s-ar lasa dupa 3 luni doar pentru ca rezultatele nu sunt inca vizibile, ar fi naspa. Nu gandesti ok, in sport transformarile se vad greu. E nevoie de dieta chiar si pentru ingrasare. Iar multi oameni zic asa ca sa te demoralizeze. Arata-le intr-un an ca nu au avut dreptate

| anonim_4396 explică (pentru June20):

Eu ma antrenez acasa cu ce greutati am la indemana. Fac diverse tipuri de flotari, mai am niste gantere de 4 kg, dar trebuie sa le schimb, dar nu am cum luna asta. Bara de tractiuni nu am deocamdata. La sala nu pot merge, intrucat e prea departe si nu am nici timp (sunt ocupat cu scoala sunt clasa a XI-a).
DACA NU O SA SE VADA NICI DUPA UN AN?

| Nookoo a răspuns:

Hai sa-ti spun parerea mea de fost pesimist convins. Dupa 3 ani de sala nu eram deloc multumit de felul in care aratam, chiar ma simteam frustrat.Cu toate astea am continuat sa fac antrenamente pentru ca deja devenise o pasiune, nu prea imi placeau sporturile, decat fitness-ul. Daca tu crezi in tine si te tii in continuare de antrenamente, te documentezi(netul este plin de articole) si mananci bine, in cele din urma rezultatele vor aparea.Nu te lua dupa gurile rele care vor sa te descurajeze din diverese motive precum invidia sau neputinta de a face o schimbare in bine.
Bafta!