| Mizuki99 a întrebat:

puteti sa imi dati un regim cu care as putea slabi vreo 5-8 kg?

Răspuns Câştigător
| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Iata ce trebuie sa ai in vedere:


1. Consuma leguminoase
Leguminoasele sunt foarte satioase si bogate in vitamine si minerale, care iti ajuta organismul sa combata bolile si pe tine sa te simti in forma. Asadar, cand vreo o amsa saraca in grasimi, dar foarte satioasa, ia in considerare leguminoasele – linte, fasole, bob, mazare, naut.

Nautul prajit in tigaie, fara ulei, poate reprezenta o gustare delicioasa, ce poate inlocui cu succes covrigeii sau chipsurile. Pentru o cina usoara si satioasa, prepara o supa de linte.

2. Cumpara fructe
Cumpara diverse fructe si tine-le undeva la vedere, astfe incat in momentul in care ti se face foame sau pofta de ceva dulce sa iti fie la indemana. In felul acesta, vei fi mai putin tentata sa iti cumperi dulciuri sau alte gustari esanatoase.

3. Fa-ti rezerve sanatoase
Uneori este mai usor sa mancam ceva nesanatos decat sa ne preparam o salta, de exemplu. Ca sa iti faci viata mai usoara, cand faci o salata sau ai mai mult timp la dispozitie, pregateste-ti pungi cu legume taiate – ardei, morcovi, ceapa verde, salata – si tine-le in frigider, ca sa iti fie mai usor sa pregatesti o masa sanatoasa.

4. Ceva bun in geanta
Nu pleca de acasa fara sa ai o gustare sanatoasa in geanta. Migdalele, smochinele, caisele confiate sunt bogate in antiofidanti si grasimi Omega 3 si Omega 9, care iti fac bine. In plus sunt satioase si nu vei fi tentata sa manaci prea mult cand ajungi acasa.

5. Ai grija la cina
Cina trebuie sa fie cea mai usara dintre mese, insa pentru multi dintre noi este cea mai consistenta. Dupa o zi intreaga de mers prin oras, la scoala sau la slujba, este firesc sa ne fie foarte foame la finalul zilei si sa simtim nevoia unei mese consistente.

De aceea trebuie sa ai la tine mereu cate o gustare care sa iti potoleasca foamea. Incearca sa consumi la cina supe crema de legume, peste, carne fripta si cat mai multe legume si fructe. Daca tot ti se faca foame dupa cina, incearca sa bei o cana de ceai de musetel cu miere.

Mierea iti va potoli foamea si in plus este foarte sanatoasa. Daca vei lua o cina lejera, nu numai ca nu te vei ingrasa, dar vei avea si un somn mai odihnitor si a doua zi vei arata mult mai bine.

2 răspunsuri:
| Coco2730 a răspuns:

Este bun si sanatos regimul pe care ti l-a dat Dany. Insa ca sa slabesti trebuie sa reduci din calorii, nu e suficient sa faci alegeri bune, precum cele inspirate de Dany. E adevarat ca o dieta mai buna te face sa iti fie mai putin pofta si foame si sa reduci cantitatile si sa slabesti. In concluzie, mananca mai putin si fa alegeri mai bune in alimentatia ta si nu va trece mult si iti vei atinge obiectivul. Ca sa reduci pofta de mancare natural, poti incerca diferite activitati cardio: dans, aerobic, fotbal, baschet, tenis, alergare, inot.

| Sakura25 a răspuns:

Sport mai mult decat faci de obicei, mai scade din carbohidrati, iar daca mananci fructe, fa-o pana la amiaza.Fructele contin fructoza=zahar, nu-s bune seara cum am mai auzit la unele fete.