| Buhaluci22 a întrebat:

HEY TPU! Sunt fata si as vrea sa incep sa joc fotbal.Ce m ar putea ajuta sa practic unele scheme, si as putea sa joc cu baietii? Pentru ca am un prieten bun si as vrea sa joc unde joaca si el.

Răspuns Câştigător
| Nicknamenone02 a răspuns:

1.depinde si ce vârsta ai, daca ai 15, 16 nu prea poti sa mai inveți, adica ar fi trebuit sa-l practici de mica
2.depinde ce vrei sa spui prin "sa joc cu băieții" adică sa joci de exemplu sa te duci cu un grup de prieteni printre care si baieți la un teren sa jucați dar daca te referi ca acel baiat e la o echipă profesionistă (Dinamo de exemplu) nu poti juca in aceeasi echipa cu el pentru ca exista fotbal feminin si masculin, doar nu o sa se joace băieții si fetele la aceeaşi categorie pentru ca(nu mai continui ca spui ca fac discriminare de sexe etc) sper ca te-am ajutat, fundă?

2 răspunsuri:
| justme2226 a răspuns:

Pentru a învăţa să joci fotbal ai nevoie de un grup de prieteni disponibil să te ajute.Îl poți ruga și pe acel prieten bun să te ajute să devii o profesionistă. Întotdeauna depinde de băieți dacă poți juca cu ei, unii sunt mai mai grijulii și probabil nu te vor lăsa să joci alături de ei din cauză că joacă mai agresiv. Sper că te-am ajutat!

| ProAlex a răspuns:

Fotbal nu inseamna doar scheme, eu sunt dintre cei mai buni din scoala si nu folosesc scheme ci capul