| Salvador354 a întrebat:

Sunt nemultumit in legatura cu partea inferioara a abdomenului. Nu reusesc sa scap de stratul adipos de pe el, desi abdomenul superior arata bine. Sunt in perioada de masa musculara si nu prea pot sa límitez caloriile, nici exercitiile de tip HIIT nu ma ajuta, nici nu prea am cum sa antrenez mult partea inferioara a abdomenului, intrucat ma for foarte rau picioarele, iar din aceasta cauza am mai mereu febra musculara la ele. Ce sfat imi puteti da?

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Ce vrei tu e greu. In mod normal este dificil sa pui masa musculara fara sa pui grasime din simplul motiv ca daca vrei sa pui masa musculara trebuie sa manci mai multe calorii si aici apare un echilibru delicat, prea multe ianseamna ca incepi sa pui si grasime, prea putine si pui mai gru sau deloc masa musculara.

In principiu ar fi 2 chestii importante, sa mananci mancare de calitate nu fastfood ca aia te face s apui mai multa grasime si 2 sa vezi ce rata metabolica ai incat sa consumi cantitatea aia in zielel fara sala si vreo 4-500 extra in zilele cu sala.

Daca ma intrebi pe mine, mai bine pui cata masa musculara vrei si scapi de grasime dupa, ce vrei tu e chinuitor si presupune numararea caloriilor mai ca la regim.

| Salvador354 explică (pentru RoCkKiD):

Numar caloriile, am pus cu 300 peste metabolismul meu, imi iau caloriile din surse cat mai sanatoase (soia, orez, legume etc.) si totusi tot pun grasime pe abdomenul inferior. Ar trebui sa incep perioada de definire sau sa mai astept pana pun masa musculara pe ca mi-o doresc?

| RoCkKiD a răspuns (pentru Salvador354):

As zice sa reduci putin din caloriile in zilele fara sala pana cand gasesti echilibrul la care nu mai pui grasime. Dar nu am probat asta personal asa ca nu stiu daca e o prostie sau nu, mai asteapta sa vezi daca primesti sfaturi de la cineva care chiar a incercat asa ceva.

2 răspunsuri: