|

Hey TPU. Vreau de ceva vreme sa ma apuc de sport.Am 14 ani,vine vara, nu vreau sa stau inchisa in casa cu telefonul in mana tot timpul.Nu vreau volei sau handbal,nu imi plac.Mi-ar placea fotabl dar fotablul feminin nu e prea sustinut deci cred ca ramane doar o placere ocazionala.Tenis nu prea ma incanta,nici inotul.Dar kaboom...m-am documentat,am vazut si a vrea sa incep usor usor parckour. Stiu ca este periculos,dar pur si simplu imi place,te ajuta sa devii mai agil,iti da incredere in tine, iar eu am nevoie.E un stil de viata si pare destul de interesant.Nu am grupuri care sa practice acest sport in oras sau cel putin nu cunosc eu deci nu prea ma pot baza pe altcineva momentan.Ce vreau sa intreb:

Ce exercitii sunt bune pentru incalzire?

Care sunt trick urile de inceput?

La o luna dupa ce am inceput antrenamentul pot sa incerc un backflip?

DAU FUNDAAA

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Primul lucru: NICI UN SPORT FARA ANTRENOR!
Daca nu ai un indrumator, e foarte riscant, te poti rupe foarte repede, fiindca nu stii la ce trebuie sa fii atent, cum sa faci miscarile corect, etc.
E ca si cum sa conduci un elicopter, o masina sau o motocileta cu viteza, fara sa te invete cineva. "Rezultatele" pot fi asemanatoare, cu sechele chiar pe viata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează