anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,TPU! Vreau sa ma duc azi la sala! Credeți ca in 3 luni se va observa ceva? Adica dacă bag bine! Am 1.92 și 70 de kg.As putea ajunge in 3 luni la 75? Am 18 ani.Se va cunoaște dacă mănânc și bine, adică cam 3000-4000 de calorii pe zi?

6 răspunsuri:
| Slijmartani a răspuns:

Salut,
Corpul raspunde foarte repede cand te apuci de sala, iti spun din proprie experienta. Eu cred ca poti sa iei 5 kg in 3 luni. Cu timpul va fi mult mai greu se progresezi, vei ajunge la o limita si cam aia e, doar daca nu te apuci sa bagi prostii in tine. Si nu te sfatuiesc sa faci asta.
Bafta la antrenament.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

5 kg de mușchi în 3 luni?
Asta înseamnă 50 de grame de mușchi noi pe zi! Asta înseamnă ce făcea corpul tău în primul tău an de viață, într-un an întreg. Proteinele, mușchii aceia, corpul tău trebuie să îi producă suplimentar, la ceea ce produce zilnic. El procesează să zicem 50 de grame din mușchii tăi vechi zilnic, pe care îi înlocuiește, iar dta îi dai sarcină să dubleze producția!
Dacă mergi la sală și rămâi acolo și ieși doar după 3 luni.
Caloriile le mănânci, dar orice calorie în plus, se depune ca grăsime.
Și trebuie să ai somn de bebeluș, de 8-9 ore pe zi, neîntors, că ele se produc când dormi.
Și să ai grijă să nu te supra antrenezi, căci mușchii dureroși, plini de acid lactic de la antrenament, nu cresc până nu se refac.
Așa că, se va cunoaște, dacă faci ceea ce trebuie, nu dacă îți pui targhete imposibile.

| 0k8 a răspuns:

Cum sa mananci 3000-4000 calorii pe zi? asa mananca aia cu 100 de kg, iti recomand my fitness pal si iti dau aia acolo cat trebuie sa mananci, da in 3 luni de mers 5/7 zile pe saptamana se va observa.

| Paul754880338 a răspuns:

Salut,tinere!
Motivatia pe care o ai pare sa fie lucrul cel mai de pret. Dar citind un pic in spatele cuvintelor tale, cam atat se vede... entuziasm si normal pentru inceput, o mare lipsa de informatie. Nu mi-o lua in nume de rau, admir entuziasmul tau! Dar ce vrei tu sa afli prin aceasta intrebare nu prea incape aici. Eu cred ca va trebui, si la fel ca tine multi incepatori entuziasti, sa renunti la a iti face planuri despre un drum pe care nu il cunosti si la care nici nu te-ai urnit inca. Nu e chiar ca la plaja, ma bronzez in 3 sau 8 zile. La sala sunt multi factori, iar cu siguranta cel mai important este informatia. Vei gasi si ignoranti si invatati pe acest drum. Ia aminte si la unii si la ceilalti. Tot printre ei, pe acest drum vei afla si raspunsul la intrebarea ta, doar ca va dura ceva, dar crede-ma, va merita. Deci daca te-am plictisit suficient cat sa lasi telefonul si sa fugi la sala, fa-o, e ok.
Succes!
Scrie-ne te rog si noua, peste 3 luni, cat ai progresat. Acela va fi raspunsul caistigator!

| dbigiu84 a răspuns:

Daca mergi de 2 ori pe saptamana cate o ora sau doua si nu le pierzi degeaba, cred ca ai putea sa obtii rezultate.

| danaieladaniela a răspuns:

3000-4000 de calorii pe zi? nu ai cum...in asa putin timp trebuie sa faci sala aproximativ 6 luni sa se observe bine