| DaianaLalala a întrebat:

Hey!
Vreau sa slabesc si m-am gandit sa sar coarda "in joaca" de doua ori pe zi (dimineata si seara ) zilnic in jur de o ora de fiecare data.
Avand in vedere ca am o alimentatie destul de sanatoasa si vreau sa fac si abdomene, genoflexiuni thinking... cat credeti ca voi slabi in vreo luna?
Si o alta intrebare ar mai fii : slabesc daca fac sport dimineata?

Răspuns Câştigător
| xtembix a răspuns:

Slabesti daca faci sport seara, atunci arzi toate caloriile consumate in acea zi. Si sunt curioasa daca poti sa sari in jur de o ora coarda, este obositor. Depinde de organism, normal ar trebui sa slabesti destul de mult.

7 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!

Important! Nu este cazul să ţii diete deoarece pot avea efecte nedorite. De exemplu dacă acum slăbeşti 10 kilograme şi începi să mănânci din nou, vei pune înapoi 15 kilograme. Nu trebuie să te înfometezi. Este bine să slăbeşti câte puţin dar sigur.

Să vorbim în primul rând de alimentaţie.
Trebuie să ai un stil de viaţă sănătos.
Încearcă să nu consumi grăsimi, prăjeli, dulciuri, pâine şi băuturi acidulate.
Mănâncă carne de pui fiartă sau la grătar, salată, iaurt degresat, Bake Rolls, multe fructe şi multe legume.
Dacă îţi este poftă de ceva dulce, nu mânca prăjituri şi ciocolată. Mănâncă iaurturi Jogobella deoarece sunt sărace în calorii, batoane Fitness, biscuiţi Belvita sau fructe.
Încearcă să nu iei mese la ore târzii.

Sportul are un rol important, de asemenea. Dacă ai posibilitate înscrie-te la sală la Aerobic sau la aparate.
Poţi alerga seara sau poţi face acasă abdomene, genoflexiuni, flotări, etc.
Caută pe Youtube filmuleţe cu exerciţii pentru anumite părţi ale corpului. Găseşti de orice fel.


Mult succes!

| BiuL a răspuns:

Nu o sa rezisti sa sari coarda incontinuu o ora, daca rezisti 15 minute e bine. poti slabi 4-6 kg intr-o luna.

| MotanuJmekerit a răspuns (pentru BiuL):

4-6 kg pe luna...straight face NU exagerezi putin?happy Daca slabeste 3 kg sa fie multumit/a happy

| BiuL a răspuns (pentru MotanuJmekerit):

Ideal e sa slabesti 0, 5 kg pe saptamana aia inseamna 2kg pe luna, dar avand in vedere ca e tanare deci are metabolism activ, spune ca are alimentatie sanatoasa si va face efort, poate slabi lejer si un 1 kg un 1 jum pe luna. eu am slabit in 3 saptamani 4 cm in talie, cu alergari seara, nu in fiecare seara si mancat sanatos adica fara infometat sau nu stiu ce dieta.,

| capricc a răspuns:

1. Saritul coardei nu este o joaca. Doar daca ai o conditie fizica excelenta poti sari coarda timp de 60 de minute. La fel de bine ai putea face exercitii HIIT daca doresti performanta http://www.capricciosa.ro/hiit-slabesti-1000-caloriiper-antrenament/
Cert e ca poti consuma 500 de calorii sarind coarda o ora, daca ai 60kg. Iti poti calcula aici: http://calorii.oneden.com/calorii-consumate.html

2) Dimineata e de preferat sa faci sport pentru ca te incarci de energie pentru toata ziua. Sa fii foarte motivata sa te apuci de un program de 19 seara cand ajungi acasa de la birou.

Bafta!

| aLeXaNdru145 a răspuns:

Eu iti recomand sa faci dimineata"cardio".
abdomene, genoflexiuni, nu slabesti de la astea.

| LioErnest a răspuns:

Poti slabi binisor pentru ca saritul corzii este un exercitiu care iti antreneaza toti muschii si te ajuta sa-ti dezvolti intai musculatura, apoi urmand un proces de ardere al grasimii, deci nu te astepta la rezultate vizibile dupa prima zi!