| sabin89 a întrebat:

Și voi credeți că Pele este cel mai bun fotbalist din toate timpurile? Eu mă cam îndoiesc. Mi se par și unii din generația actuală mai buni. Am văzut recent pe Youtube o secvență dintr-un meci pentru Copa del Rey din 96/97 și nu cred că greșesc dacă spun că și acel Ronaldo (brazilianul) e mai bun decât Pele.

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Nu gresesti, foarte multi brazilieni si nu numai il considera pe Ronaldo Nazario (R9) ca fiind cel mai bun brazilian care a existat vreodata, peste Pele iar foarte multi il considera pe Nazario ca fiind cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Pana sa se accidenteze era efectiv de neoprit, nu am mai vazut la niciun fotbalist tehnica ca a lui Nazario si driblingurile in regim de viteza pe care le avea, trecea cu usurinta de absolut orice adversar, pe fundasii cei mai buni pe care i-a avut ca adversari ii facea sa para ultimii amatori, se distra cu Nesta-Maldini care astia erau niste stanci in defensiva, de altii nu mai zic. In forma maxima se punea problema doar de cati jucatori va dribla pana cand va marca, culca portarii in fund din niste fente ireale si inscria in poarta goala. In his prime era de neoprit, fotbalist ca R9 nu se va mai naste nimeni, nu degeaba e cel mai tanar balon de aur din istorie. Cand era sanatos si era la 100% din potentialul sau nu avea egal, ghinionul lui s-au numit accidentarile, a trecut prin 2 accidentari horror care in mod normal se lasa cu cariere incheiate, asta in schimb a condus Brazilia spre un nou titlu mondial in 2002 fiind jucatorul turneului marcand o dubla in finala si altele pana in finala, desi repet, era la 75% din ce a fost candva la momentul ala, venea dupa o accidentare horror la genunchi, a luat balonul de aur iar in 2002, n-avea cum sa-l rateze, era un killer adevarat.
La WC 98 s-a intamplat ceva dubios,, maturase tot pana in finala si brusc i s-a facut rau in ziua finalei, a fost sters in acea finala castigata de Franta, cu el in forma maxima Brazilia lua mondialul, a zis-o inclusiv Zidane, e dubios cum un jucator matur si obisnuit cu astfel de meciuri sa pateasca asta tocmai atunci.
Sa nu ma zic ca majoritatea driblingurilor facute de Ronaldinho erau inspriate de la R9, a zis-o chiar el.
Nu degeaba i se zice Il Fenomeno, a fost un adevarat fenomen ce facea pe teren, dar mai ales cand dupa o accidentare teribila care s-a lasat cu operatie a castigat mondialul aproape de unul singur desi Brazilia avea o super-echipa la editia aia, cauta mai multe compilatii pe YT sa vezi de ce era in stare sa faca, e unic.
Cat despre Pele... e considerat cel mai bun pentru ca are 3 titluri mondiale luate cu Brazilia, singurul fotbalist care are 3 mondiale in palmares, insa juca in niste vremuri cu foarte putini de valoare, n-a jucat niciodata in Europa ca sa i se vada si mai mult valoare, ramane fara doar si poate printre cei mai buni, e acolo intr-o galerie selecta cu Maradona, R9, Zidane, CR7, Messi, Dinho, Cruyff si multi altii, adevarate legende.

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

O să mai caut secvențe în care a jucat el. Toate astea menționate de tine nu le-am văzut. Nici nu știam de accidentări. De fapt, dacă citesc de pe Wikipedia, sigur găsesc totul despre el.

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Https://www.youtube.com/watch?v=Gsq1QhVDXyY E doar o compilatie din zecile care exista cu el.
La ultima accidentare a fost scos pe targa plangand, stia ca e posibil sa i se incheie cariera...dar a revenit miraculos si a castigat campionatul mondial fiind golgheterul competitiei, desi nu mai era la 100%.

| relian a răspuns (pentru Drimmero):

Valoarea unui jucator de fotbal se vede la echipa nationala, nu la echipele de club.
Echipele de club is pentru facut bani, nu-s pentru a arata valoarea cuiva.La echipa de club ce valoarea vezi tu la careva?

Esti f subbiectiv in comentarii,in evaluari,arati chestii fantastice,galactice,va plac la nebunie oamenii aia, dar atunci cand ajung la echipele nationale se fac de ris, le scot altii figurile din cap.

Ronaldo ce arati tu, la nationala braziliei erau multi altii peste el,dar cu mult peste,pana si fundasii erau peste ronaldo.

Cum dracu sa nu te vada lumea bun,cand tu miliardsr aduni toata spuma si o pui gramada laughing pai una e sa maninci zer si alta smintana laughing deci nu le poti compara.
Compara la nationala, acolo se vede valoarea reala a unui jucator, acolo la nationala,arata daca e bun sau mai putin bun.

De regula astia f buni de la cluburi,sau cam facut de cacao pe la nationala,de cele mai multe ori asa s-a intamplat.

Pele nu,Maradona nu, Hagi nu,dar pirlitii astia cei arati voi de la cluburi,astia is popindai, is pus in cusca cu soareci de bucatarie si normal sa le arate la aia clasa laughing
Alea ce arati tu nu-s legende, in afara de maradona, restul is popindai, buni numa la club, in rest pe post de sperietoare de adversari.

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Acum văd că a jucat și Gică Popescu în meciul ăla. Frumos meci! S-au marcat nouă goluri.

| Drimmero a răspuns (pentru relian):

Reliane, tu esti varza pe orice domeniu dar la fotbal nici nu ai dreptul sa comentezi, ai spus numai aberatii.
Ronaldo Nazario juca fenomenal si la echipa de club si la nationala, in primul lui sezon la Barcelona a marcat mai multe goluri decat avea meciuri jucate, dribla tot ce ii statea in cale si nu oricum ci in cele mai umilitoare moduri pentru adversari, lua mingea de unul singur si nu i-o mai luai, trebuie sa tinem cont ca avea si o greutate mare si totusi avea o viteza exceptional cu sau fara mingea la picior. Asta in 2002 venea dupa o accidentare in care pana si medicii au zis ca nu mai poate juca fotbal niciodata, insa a revenit spectaculos si a castigat de unul singur mondialul pentru Brazilia.
Restul sunt popandai? E clar ca esti paralel cu fotbalul, Zidane e campion mondial marcand o dubla in finala, Ronaldinho e campion si el cu Brazilia, Ronaldo are Euro, Cruyff a bun si la club si la nationala, etc.

| relian a răspuns (pentru Drimmero):

Mai agarici,tyu asa sa vorbesti civilizat,frumos nu esti capabil? Atit poti,numa sa jignesti lumea,unde stai,unde te-ai nascut,esti cumva pe cimp,du-te dracu ba fraiere,daca nu esti capabil sa discuti normal,ce dracu cauti pe aici?
Nus curios de explicatiile tale,din cate am vazut, tu fara sa jignesti pe careva nu poti sa scrii, cred ca ai ceva probleme serioase, mergi mai bine si consulta un spihiatru.
Deci la tine toti is pe dinafara, is varza, numa tu esti ala care stie bine.Ma intreb ce cauti pe aici? De ce nu esti la fifa la mai stiu eu ce forumuri de astea.
Esti preas bun probabil pentru aia. Daca cei care se ocupa de fotbal spun ceva, vii tu mai "destept" si tot o tii de coarne cu popindau tau de ronaldo, unu depasit la nationala lui si de ultimu aparator.Hai dispari,cand o sa inveti sa te porti, sa vorbesti, atunci sa intri pe aici sa discuti.

Numa aberatii spui tu,arata undeva unde spiune ca ronaldo al tau e cel mai bun. Daca in top e Pele vii tu marele cunoscator sa arati ce?
Nu vezi ca tot ii tragi cu echipa de club.

Oricum cu tine isi pierde omu timpul,tu esti doara in lumea ta.Tu oare citesti ce scrii? Intreb,pentru ca din ce bati cimpii pe aici,incepi cu jigniri,nici macar nu stii ce scrii.
Ori tu una scrii si alta intelegi,deci si din ce tu sxcrii, tot aiurea intelegi, pricepi exact cum zic unia in gura laughing
Vrei sa iti arat ce ai scris? Ai spus ca nu stiu ce mare scula de fotbalist, e ala beton, dar s-a dus la alta echipa slaba si deja isi iroseste talentu pe acolo, dar de fapt el are o prestatie moderata.SAre prestatia aia, in conceptia ta pentru ca este echipa slaba laughing ba tu chiar atit de tantalau esti? Ma gindeam ca te duce miontea aia macar 2 metri, dar se pare ca esti prost dea binelea.
Un jucator bun, joaca bine la orice echipa.Esti de acoord cu asta? Ba ai avut in ograda ta pe Hagi,spune cand na jucat Hagi bine? Ala juca meci de meci,indiferent la ce echipa era,cand era la sportu nu era echipa mare sa zici wow,dar el juca f bine.

Tu ce fel gindesti? Nu mai sem,nalzia ca esti praf. Daca te uiti la meciuri de fotbal,aia nu arata nimic,esti cam pe dinafara cu tot ce tine de fotbal.
Esti doara un fanatic de asta dupa fotbal,gen cum is aia religiosii si atit vezi,ce stii tu,ce vezi tu, dar cum am zis tu le vezi numa in gura.laughing

O sa ti se vorbeasca frumos, atunci cand si tu vei vorbi frumos.Tu meriti sa te ia toti la suturi pe aici. Odata chiar ma uitam ca se luara unia de tine, teau facut de tot rahatu, erau citiva useri pe aici, dar probabil aia stiu ei de ce se luara de tine.
Nu esti bun de nimic.Asta e cuvintul,nu esti bun.

Daca nu intrai sa jignesti ce era? Asa sa spui ca uite parerea ta este alta,ca ala iti place tie etc,ce era daca vorbeai asa?
Aaaa n u,trebuie sa vii sa faci oamenii cas varza,ca numa aberatii spune si alte rahaturi de ce?
Inseamna ca daca tu spui celor care au ales topuri cu fotbalisti,le spui altceva,aia ce or sa zica despre tine? Te fac aia prost,ca esti varza si ce mai spui tu?
Arata ba ca esti om nu rahat,pentru ca tu aia esti un **** exact in mijlocu drumului.

Am intrat eu si am comentat la tine corect? Am scris eu ca esti prost, am spus ca esti varza, ca habar nu ai, c, a aberezi? Am spus frumos ca jucatorii bun se vad la nationala, nu la echipele de club si ca nu asa se evalueaza un jucator.

Tu nu daca esti de la stina, trebuie sa dai omului in cap.Stii ce cred? Ca de e cineva pe linga tine si spune ala altceva decat ca tine, tu ai fi capabil sai dai cu ceva in cap, cam genu asta de om esti, te vad in stare de asa ceva.
O sa te ocolesc pe viitor, cu tine nu se poate discuta.

| sabin89 explică (pentru relian):

Tu ai început cu jigniri. N-au fost la adresa userilor ci a fotbaliștilor, dar tot jigniri se numesc. I-ai făcut popândăi, lui Ronaldo i-ai zis bot de iepure, rozător... De asta s-a deturnat cursul discuțiilor, care începuseră destul de civilizat.

| relian a răspuns (pentru sabin89):

Bati cimpii, jigniri la adresa jucatorilor adica? Stii ce esti si tu? Esti exact un periator, laughing cam asta esti.Am spus depre jucatori,popindau e ceva jignire? Arata,demonstreaza,nu mai peria pe alti care intra pe aici si nu is in stare sa poarte o conversatie civilizata cu cineva.
Deci noi pe aici vorbim loi intre noi,nu mam luat de maicasa, nu mam luat de rude deale lui,de alea tale,aia is niste persoane publice,ca urmare pot sa spun orice despre ele.

Vrei sa iti zic eu ce te deranja si pe tine? Ai vazut ca eu analizez lucruile mai bine,ai vazut ca am dreptate si asta te face sa te oftici,cum unu pe aici ca mine,vine sa iti arate tie,stiu si eu ce chestie,asta tea deranjat cel mai mult. Cu alte cuvinte nu prea accepti sa primesti lectii de la altii laughing mai ales de la mine.
Tu si alti ma considerati un user ceva mai slab,asta e in capu vostru,dar probabiul is mai bun de cit voi toti luati la un loc laughing asta te oftica si mai mult.
E ok nu-i problema,ai buton sa blochezi pe cine nu-ti este pe plac,asa ca nu veni cu rahaturi, acu chiar ca deja ai depasit limita,esti si tu ca si restul,cam asta esti,te crezi nu stiu ce 'destept "dar esti f slab,cam asta e adevaerul.
Uite ca veni timpul adevarului.Tu accepti pe aici useri care doara te perie,va periati unu pe altul,cam asta faceti pe aici.

E fix problema ta,dar stii ce? Nu ma,lau de idiot,eu nu-s dealde agarici astia ce vorbesti tu cu ei.
Asta deja e a doua oara cand vii cu rahat,sa nu zic ****,ai mai venit acu nu stiu cand ai dat raspuns cistigator cuiva si ai mai si latrat cacaturi,de ptrca pe aici is numa prosti si tu esti mare peste prajit.

Eu am jignit primul,arata? In primul comentariu am spus cum cred eu si cum este logic sa evalueze careva un jucator.
Ce am spus eu exact asa si este,tot ce ati povestit voi,este fix parerea voastra,parere care nu prea este luata in seama de mai nimeni, decat tot de useri de pe aici ca si voi.
Voi discutati civilizat doara daca va acceptati unu altuia parerile, cum vine cineva sa spuna altceva, deja ala abereaza, deja e prost si asa mai departe.
Fiecare are dreptul sa aiba propria parere despre orice,toti trebuie sa respectam parerea altora, indiferent ceva e buna sau rea, indiferent ca iti place sa nu iti place.
Daca respectivul este un fanatic al fotabalului,este clar,cu ala nu ai ce sa discuti,niciodata nu o sa ajungi la un consens cu acel individ.
Fanatic inseamna nebun de legat,ala pentru fotabal da in cap si lu maicasa,tu cu astia discuti?
Daca vor sa discute sa o faca omeneste,nu ca ciobanii aia care nu au issit de la stina in viata lor nicaeri.
Dimero asta exact pe tema asta sport,asta acum un an doi tot pe aici se luara cu cineva la fel,sincer iti zic mi-a fost mila de el ce iau facut pe aici citva useri, pur si simplu siau batut joc de el, tin minte ca i-am luat si apararea, dar se pare ca de fapt el asta si merita.
Asta e dus cu pluta, asculta ce zic eu, sanatos la cap sigur nui.Se da mare cunoscator la fotbal pe baza ca urmareste meciuri si ca e fanatic,pentru min e e egal cu zero,parerea lui nu o ia absolut nimeni in serios. Daca nu stiai cum is aia ce se bat pe stadioane csi dau foc si care sparg,darima,ei uite,ai aici un exempolar,dimero asta cam exempalr de asta este.
Asta este cel care vezi tu pe la tv care da foc,devasteaza stadioane. pai ce poti discuta cu astfel de exemplare? Iti zic eu astia is in stare sa te omoare pentru echipa lui de rahat.
Fa ce vrei,acu deja o dai in balarii ca te bagi si tu la circ.,bagate,cum am zis departe de ei probabil nu esti.
Odata ce le tii partea,inseamna ca esti ca si ei.Tu ai pus intrebarea, ar trebuie sa moderezi intr-un fel, dar nu, te bagi si tu in gasca lor.
Bagate ca oricum am vazut de fapt cine esti, esti unu care inceatrca sa para ce nu este, mai mare decat este in realitate.
Bafta si spor la periaj laughing

| Drimmero a răspuns (pentru relian):

Inainte sa comentezi de fotbal mai intai invata sa scrii ca nici limba materna nu esti in stare sa o cunosti.
Fereasca cate romane scrii...cat de crizat poti fi, bolnavule.

| cristi202 a răspuns (pentru Drimmero):

In ce priveste tehnica, da, ai foarte mare dreptate. Dar Pele a reusit ca, dincolo de tehnica, sa faca fotbalul sa fie frumos.
O lucrarea de arta poate fi executata tehnic impecabil, si totusi sa nu ofere frumosul pe care lumea il cauta. Pele a dus fotbalul la nivel de arta, a imbinat armonios tehnica cu frumosul din fotbal.

| sabin89 explică (pentru cristi202):

"Pele a reusit ca, dincolo de tehnica, sa faca fotbalul sa fie frumos."
Numai el a reușit să facă asta? Messi - fiindcă tot ai amintit de el - nu a reușit? Și Cruyff și încă mulți alții.

| cristi202 a răspuns (pentru sabin89):

Și alții au reușit, dar nu ca el.

41 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Tehnic vorbind, eu cred ca Messi il depaseste pe Pele. Dar sa nu uitam ca si in fotbal lucrurile au evoluat. Nu stim cum ar fi fost Pele in ziua de azi, cu pregatirea ce o au acum fotbalistii.
Dar eu cred ca Pele intrece pe cei mai multi fotbalisti datorita frumusetii jocului sau.

| darrio2007 a răspuns:

Fiecare din ei a fost si este bun din modul cum ii priveste fiecare. Am apucat timpurile cand juca Pele. Vezi performantele fiecaruia, de-a lungul carierei.

| sierra1 a răspuns:

Dacă "bun" insemnă a da goluri, vezi aici:

https://spotmedia.ro/......espectiv-7

| Drimmero a răspuns:

Auzi la Zeno asta, cica Mbappe e slab...se uita la fotbal cu televizorul stins. Asta la 19 ani era campion mondial facand un turneu foarte bun, pe langa asta a inscris o multime de goluri importante cu adversari puternici prin Europa, inca face asta. Ca psg e echipa de mana a 2-a si pierde in cele mai imprevizibile momente e partea a 2-a, dar Mbappe chiar e fotbalist de clasa si se rateaza la echipa aia, drept dovada ca a prins un comportament cocalaresc, acum cateva sezoane era mult mai modest. Cu toate astea calitatea exista si e evidenta la Mbappe, cat despre Haaland are dreptate, e un robot, o masinarie de goluri, sa vedem totusi unde se vor clasa cei 2 la finalul carierei, ce vor mai castiga, inca sunt tineri si au foarte multe de demonstrat.

| relian a răspuns:

Maradano a fopst peste ronaldo de foarte departe,de la ani lumina laughing pai Maradona juca si la club si la echipa nationala,el era vedeta,de la el se astepta totul,pe cand popindau de Ronaldo era cam pe dinafara la echipa nationala,il bagau aia mai mult ca era cunoscut, era acolo mai mult pe posta sa sperie adversarii, eu asa am vazut.
Nu stiu ce ai vazut tu la ronaldo ala,cauta si vezi meciuri la nationala,ce vezi la echipele de club nu-i realitatea,nu este valoarea aluia.
Valoarea se vede atunci cand este singur,cand trebuie el sa care echipa in spate,cand trebuie sa faca f multe.
Hagi,sincer eu il consider mai bun ca Ronaldo ce spui tu,hagi da ala tragea toata echipa,la club,la nationala,ala facea tot meciu,meci de meci,nu conta,juca cam la fel.
Dupa cum observi cineva este bun oriunde si oricind,cu altii buni linga tine, sau c mai nimeni bun linga tine,tu arati ca esti bun.

Asta au aratat marii fotbalisti, Pele, Maradona,Hagi.

Uite la cei care au comentat pe aici,se contrazic uni pe altii laughing Unu spiune ca X este f bun,dar ca a plecat de la echipa aia buna,s-a dus la alta modesta si dupa el surpriza laughing e si el tot modest.

Adica cum este modest la echipa modesta? Pai nu mai e cel mai bun sau cum? Este cel ami bun doara daca are echipa f buna? Asta inseamna ca nu-i bun, laughing asta e clara ca lumina zilei.

Deci am dat asa exemplu sa vezi si tu oamenii obisnuiti cum eticheteaza ei fotablistii ca fiind buni sau mai putin buni.

Adica cum, are o evolutie modesta,pentru ca s-a dus la o echipa modesta laughing e clara, ala asa a fost mereu modest,doara ca jucand cu toata spuma,avea mai multe sanse sa dea goluri,sa paseze, etc.

Stii cum e? Esti un mecanic bun da? Ca esti mecanic la tine acasa, ca esti mecanic la un service, ca ajungi la o reprezentanta, pai tu esti bun ca esti bun, nu ca lucri intr-un loc anume laughing

Ok daca ai nelamuriri is pe aici.Stii vorba aia multi vad putini si pricep? Se aplica din plin la majoritatea oamenilor.

Treb sa stai sa analizezi, sa intelegi cum merg lucrurile.

Chestia asta cu cluburile si sa aduca orice club pe oricine,mi se pare o labareala laughing aia nu mai e competitie,esti miliardar,aduni pe toti aia cei mai buni,cine sa mai faca fata? Apare altul mai bun? nu-i nimic il cumpar si pe ala si tot acolo il duc laughing ce fotbal mai e si asta?
Fotbal e atunci cand cetatenii unei tari formeaza acea echipa,asa cum se intampla la nationala.
Acolo ups marele vedete galactice o cam iau in barba,uneori si de la echipe necunoscute mai deloc laughing undes asii aia laudati, aia cei ami buni din lume?

Aha acolo gata se duce driblingurile lui, nu mai da goluri, nu mai face figuri, i se scot figurile din cap laughing acolo se vad fotbalistii aia adevarati, de aia topu arata asa cum spui, iar tie ti se pare ciudat sau mai stiu eu cum.

| relian a răspuns:

"Auzi la Zeno asta, cica Mbappe e slab...se uita la fotbal cu televizorul stins. "

Ia de aici,extras din com,entariul marelui specialist dimero catre alrt user ce a dat si el cu parerea pe aici.
Dimero asta e un fel de Dzeu,el le stie pe topate,doar cum spune el e bun,restul daca vin cu alte pareri deja le baga cate o chestie,ca si cum lar face pe ala prost,ce faci ba,te uiti la fotbal cu tv inchis.

Cine e ala care jigneste direct userii? Eu il fac poponar pe Ronaldo ca asa mi ase pare,este un poponar,uite asta nu am ziso,este dreptul meu sa o spun, pe aici noi asta discutam analizam fotbalisti,adica nu am voie sa spun ce parere am?
Amice bati gardu,nu mai cauta sa te dau mai mare decat esti,eu am spus ca se poayte disciuta civilizat cu tine,dar se pare ca ma cam inselai.

Sa va mai bage naiba in sama pe voi,stati pe aici si va periati unu pe altul,poate e mai bine asa.
Pe viitor o sa te ocolesc,iti ocolesac intrebarile,pentru ca de faopt is adresate celor gen Dimero,daca vine altul cu alta parere decat a ta sau a lui,deja aia is prosti,is varza si asa mai departe.

Toate astea arata de fapt cine sinteti si ce puteti,atit puteti atit spuneti,daca mai mult nu-i,nici Dzeu nu va da.

Dexci dimero marele specialist,pentru ceva ti-a spus ceva cacaturi e bun,chiar daca jigneste laughing pfff nu e de mitrare ca tara aia esate undei, pai cu cine frate, cu de astia ca voi?
Is lamurit, ma gindeam ca esti ceva mai rasarit, dar deja ma lamurii de tot.
Datii inainte cai dati bine.Dar fara critica ajungeti direct in prapastie, asta daca deja nu sinteti acolo.

| ReddY25 a răspuns:

E unul din cei mai buni

| StrongHeart a răspuns:

Depinde din ce punct de vedere privesti si pe cine intrebi.
Cel mai bun fotbalist, pai nu poti compara 2 fotbalisti din generatii diferite pentru ca circumstantele difera.
Dar poti compara, de exemplu pe Messi cu Cristiano pentru ca sunt contemporani si te poti uita la niste statistici si sa iti faci o idee buna despre ambii jucatori, mai ales in perioada cand ambii jucau in La Liga.
Este ceva subiectiv, e foarte greu sa dai titlul de cel mai bun fotbalist din toate timpurile pentru ca multi s-ar incadra in top, si nici nu cred ca e ceva sanatos sa fi obsedat de acest titlu.
La fel cum, in muzica nu poti sa-l compari pe Michael Jackson cu James Brown sau cu Freddie Mercury.
Fiecare are farmecul lui.
Eu nu cred ca o statistica demonstreaza neaparat ca esti cel mai bun.
Comparatia cu muzica este foarte buna, pentru ca si in muzica este o competitie foarte mare intre artisti.
Pentru un timp, Lance Armstrong era considerat cel mai bun ciclist din lume. Nu e mereu asa cum pare la suprafata, poate altcineva merita tricoul galben in Tour de France, in cazul asta.
Maradona era extraordinar la fotbal, dar avea performante mai mari la prizat cocaina, de Mike Tyson nu mai zic.
Daca stai sa-i judeci pe toti la bani marunti, oricui ii poti gasi anumite defecte.
De exemplu, Cristiano este, poate cel mai complet atlet din lume, dar totodata are si cei mai multi hateri.
Conor McGregor era foarte talentat, dar arogant, Floyd laudaros si tot asa.
E greu sa fii obiectiv in sport, pentru ca oricat am nega, personalitatea omului din spatele succesului conteaza foarte mult, nu doar jocul.
Eu cred ca e important si caracterul omului, cum traieste in afara terenului si ce impact are asupra oamenilor.
Exista sportivi care nu sunt in top, dar impactul lor asupra jocului este de necontestat, oameni care depasesc limite, dar nu sunt neaparat apreciati la adevarata lor valoare.
Ca idee generala, niciodata nu-i vei putea multumi absolut pe toti si oricat ti-ai dori sa faci un top de necontestat, o sa gasesti multe persoane care sa fie de alta parere.
Pentru mine, Ronaldinho este cel mai bun, pentru ca un sportiv complet trebuie sa poata sa faca si spectacol, nu doar sa inscrie si impactul pe care l-a avut asupra jocului este imens.
Dar nu toti ar fi de acord, deci totul e relativ.

| Yuoia a răspuns:

Ca sa fii cel mai bun din toate timpurile, trebuie sa fii bun intoate meciurile nu doar la cate o faza extraordinara. Nu neg ca Ronaldo este bun.
Deocamdata Pele este pe primul loc. Istoria va stabili alte locuri in functie de ce fotbalisti vor mai apare.

| LordCristobal a răspuns:

Nu greșești deloc, Ronaldo Nazario a fost cel mai bun fotbalist și număr noua din toate timpurile.
Felul în care dribla adversarii, tehnică lui și finalizările lui spectaculoase îl fac cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

| sabin89 explică (pentru LordCristobal):

Am văzut (tot pe Youtube) finala Brazilia-Italia din '70. Pele era cam figurant pe acolo, mai mult artist - cădea cum se atingea de vreun adversar și se uita la arbitru să-i acorde lovitura liberă.

| relian a răspuns (pentru sabin89):

Sa te uiti si la cei care ii tot lauda unia pe aici,is buni doara asa la echipel; e de club,la nationala o filfiei laughing de ce?
Asa este de ce? Pt ca la nationala nu mai are linga el jucatorii aia cei mai buni adusi la un loc.
La nationala se vede care e bun,acolo intr-adevar arati ceva,asa de unu singur.
Maradona,cea facut Maradona cu RO? Au luat bataie sau egal,a mers vai mama lui.
Ronaldo ala cel lauda toti era bun doara la echipa de club,la nationala slab,erau altii mult mai buni ca el.
Pele juca la nationala, acolo unde faci si arati cit de bun esti.Ce spui tu ca era pe jos, ori ca astepta sa sufle arbitru laughing asa se juca pe vremeaa aia, nu prea se juca fotabl gen rugby, asa cum se joaca mai incoa.

Pe vremea aia nu trebuie sa impingi mai deloc adversaru, sa te bagi in el si etc.De fapt ala era fotbal,nu asta de azi,trece ala ca trenu peste tine,prin tine laughing. Deci de ani buni incoa fotbalul este mai dur, comparativ cu ce se juca pe vremea aia.
Toti astia mari ce arata unia,au fost si figuranti la unele meciuri,mai alels la nationala,acolo arata omu ce poate, nu la echipa de club,unde de fapt conteaza banii,ai miliarde ai jucatori buni,cit mai multi jucatori buni, rezultate mai multe.

Vrei sa iti zic eu cine a fost jucator bun? Pele, Hagi, da da hagi,pai ala a fost bun la acelasi nivel mereu,tot timpul juca la fel,indiferent ca era nationala sau echipa de club, asa se noteaza un jucator, nu aduc eu acu toata spuma fotbalului mondial,fac o echipa si i-am rupt pe toti.

Cam aia s-a facut cu Real Madrid la care au jucat popindaii astia si pe care multi ii ridica mai sus decat erau de fapt.

Cei aratati pe aici,nu cred ca is cei mai buni,is mai buni,asa in viziunea unora,dar nu a unor profesionisti,sau celor care analizeaza fotbalul,stiu cu ce se maninca.

Cei de pe aici doar vad,restul pentru ei nu mai conteaza.
Din ce am auzit ar fi fost altul mai bun ca Pele, daca nu ma insel un portughez,nu mai imi amintesc acum numele lui, dar unia zic ca ala ar fi fost ceva mai bun, apoi sa accidentat si s-a stins.
Figo la echipa de club, era bun, la nationala o filfia laughing. Ronaldo ala cam la fel, erau altii la nationala mai buni ca si el.

| relian a răspuns (pentru LordCristobal):

laughing te hotarasti pana la urma ce a fost ala? A fost al 9lea din toate timpurile, spui tu, apoi in ultima fraza de la locul 9 l-ai facut locu 1 din toate timpurile laughing asa ca idee citi ani ai?

Felul tau de a te exprima lasa f mult de dorit, deci ma indoiesc f mult de analiza ta si de faptul ca tu ai fi capabil sa poti face ceva evaluari corewcte unui fotbalist.

Asa ca ori a fost locu 9 tin toate timpurile, ori a fost cel mai bun fotbalist din toate timpurile? Daca nu stiai cel mai bun din toate timpurile, inseamna locu 1.
Dar cand ai inceput, ai bagat-o pe aia cu numarul 9 din toate timpurile.

Scuze dar nu poti fi luat in seama, ori ce spui tu sa conteze.

| LordCristobal a răspuns (pentru relian):

Frate,ce treabă are locul nouă?
Eu nu am zis nimic de Ronaldo și locul nouă, eu am accentuat faptul că Ronaldo Mario a fost cel mai bun număr noua din toate timpurile.
Iar un număr noua in fotbal înseamnă atacant central iar daca nu știi ce înseamnă un număr noua și un număr zece in fotbal înseamnă că nu stăpânești cunoștințe elementare ale fotbalului.
Așa pentru cultura ta fotbalistică o să îți dau o lecție:un număr noua înseamnă atacant central iar număr zece e mijlocasul ofensiv care sta in spatele atacantului.
Nici nu era nevoie să mă contrazici puteai sa te uiți și tu pe google ce înseamnă un număr noua in fotbal.
Și așa că să știi eu mă uit la fotbal de prin 2007, am văzut multi fotbaliști și am cat de cat o cultură fotbalistică.

| LordCristobal a răspuns (pentru relian):

Prin faptul că nu știi ce înseamnă un număr noua in fotbal denotă că nu prea cunosti fotbalul in totalitate și prin urmare nu cred că ai tu mai multe cunoștințe deact mine in materie de fotbal.
Sa spui că nu pot fi luat în seamă când de fapt tu ești ăla care lacune în fotbal...
Băiețaș mai învață fotbal că nu prea știi.

| relian a răspuns (pentru LordCristobal):

laughing nu vad ce amestesci numarul de pe tricouri cu faptul daca e cineva bun sau mai putin bun.
Nu mai baga la gramada cifre aiurea.Eu am inteles ca ala ar fi fost dupa tine pe locu 9, apoi ai bagat pe locu 1, dal dreacu de tricou,pe tine ala te intereseaz,sau cum joaca cineva?

Daca ai notiuni ce spui tu, sa fii sanatos, aici era borba de locuri, de topuri, nu de numere de pe tricouri, nu eram la categoria tricouri ude laughing
Te uiti la fotbal de prin 2007 asa si daca te uiti ce? Asa cunosc oameni care se uita l; a fotbal de prin anii 70, aia inseamna ce anume? Inseamna ca is profesionisti sau ce?

De cand te uiti la meciuri, aia nu arata absolut nimic, se uita lka meciuri si unele femei.
In sf deci Ronaldo al tau din cate miaduc aminte avea nr 11 la tricou, nr 9 pe la nationala, unde era mai mult ca si umplutura.
Cum am spus era bagat ca poate sperie adrversarii, fotbal la nationala nu prea arata, nu arata pentru ca nu prea era bun.El era bun cand avea lin ga el turma de cei mai buni fotbalisti din lume strinsa gramada.

Sa fim seriosi, sobolanu ala si nr 1, cum am spus Hagi ii da clasa, clasa de aia superioara.
Deci sa vezi pe cineva bun, vezil la echipa nationala.Pele era bun oriunde,Maradona la fel, Hagi la fel.
Ce aratati voi pe aici is buni numai la echipe de club,la miliardarii aia care aduna toti jucatori buni din lume si pune intr-o echipa.
Ce fotbal mai e ala? Bambilici, asta e.

Citeste comentariile celorlanti si o sa vezi cum faceti voi ebaluari, pe ce baza.
Iti repet si tie, fotbalistu X spune cineva, ala ar fi cel mai bun din lume, rupe tot, dar acu mai nou s-a mutat la nu stiu ce echipa modesta, asa ca si el are o activitate modesta acolo, adic a dintr-o data nu mai este bun laughing
Sa inteleg ca fotbalistii astia cei mai buni din lume ce trimbitati voi, is buni, doara cand joaca la echipe galactice? Is buni doara cand joaca cu spuma fotbalului, iar atunci cand se trezeste fara aia, gatra e deja modest?
Stii ce inseamna asta? Ca nu-i bun, atit poate cit arata la acea echipa modesta.La echipa aia cea mai buna, da golouri si ce mai face, pentru ca este ajutat mai mult decat stie, poate el de catre ceilanti.

Cam asa se fac evaluarile, de aia e Pele, Maradona unde zic aia care intr-adevar se pricep la fotbal.
Tu si ceilanti care sinteti fani de astia inebuniti, voi de fapt nu stiti la ce sa va uitati, voi vreti ca echipa ce o preferati sau jucatorul p[referat sa dea goluri, sa cistige mereu ceva.
Aia nu inseamna cai numarul 1.Scuze ca iti zic,dar eu asa vad lucruile.Ce se intampla la echipe de club,acolo banii vorbesc,acolo deja nu mai este vorba de fotbal,este vorba de afacere, sport, fotbal vezi la echipele nationale.

Scuze daca am inteles eu gresit,ma refer la numarul de pe tricou,dar am fost canalizat pe cdiscutia cu care e mai bun,nicidecum nu ma gindeam la numere de pe tricouri laughing sincer nu vad ce conteaza ce nr ai pe tricou.
Dar na pentru tine poate o insemna ceva, fiecare cu cel doare.

Imi dai lelctie laughing amice stai linistit ca stiu ces cu numerele de pe tricouri, stiu ce pozitie ocupa in teren, nu-s cazut din Luna acu.
Nu cunosc fotbalul in totalitate spuin tu? Nici nu-s curiois, sincer nu-s fanatic, nu am echipe favorite, nu am mai vazut un meci de fotbal de multa vreme, de fapt de vreo 2 ani sau cand a fost cupa america pe aici laughing in europa nu ma uit,nu mas uita nici daca as locui in RO,la meciurule alea de club ce va uitati voi,eu nu ma uit,
Mas uita la echipele nationale si poate la meciuri interne din RO,dar deja si aia o dau in balarii, cumpara jucatori, aduc dreg, insa deocamdata romanii nu au nici jucatori sa spui car fi crema cuiva, is f modesti, spre slabi mai toti.

Baietas laughing westi tare de tot, mai ingfata fotabl.Sincer te fac si la joc,deci jucam fotabl si pe pariu ca te fac la orice ora,asta ca idee,desi nu am mai jucat de ani buni.

Ce pot sa iti mai spun, desi nu-s fotbalist, nu s-a nascut omu ala pe planeta asta sa treaca de mine,nici cel mai tare fotbalist din lumea asta,adica sxa ma dribleze,cum spunea cineva pe aici,cai faceau pe italienii lu peste prajit bla bla.

Poate sa vina ti-am zis si Hristos,nu poate trece,nu exista asa ceva.
Sa fii bun nu trebuie sa ai doara talent, trebuie sa iti mearga si mintea, de aia in fotbal nu-s asa de multi buni, pentru ca fotbalisti in general is de astia mai fara minte laughing
Deci eu care nu am fost fotbalist in viata mea, garantez oricui ca orice fotbalist nu poate sa ma dribleze.
Ma crezi, nu ma crezi, esti fix problema ta.Cind vad pe aparatorii aia, pfff cum trec unia de ei, imi dau seama de fapt cit de slabi la minte is laughing

Ok amice, sa fii sanatos, scuze ca am incurcat nr de pe tricou cu locul 1, pentru tine o fi ala locu 1, dar se pare ca pentru aia ce fac tppuri nu este, iar din cate se pare nu esti tu mare specialist, aia este doara opinia ta, e bun, daca pentru tine ala e locu 1 asta e.Pt mine nu-i nici locu 9 laughing erau altii de la echipa natiopnala, cum am zis si aparatori care erau cu mult peste ronaldo al tau, bot de iepure, rozator

| sabin89 explică (pentru relian):

"nu s-a nascut omu ala pe planeta asta sa treaca de mine, nici cel mai tare fotbalist din lumea asta, adica sxa ma dribleze,"
Totuși, cred că Dobrin te-ar fi driblat.

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Chiar asta a zis? Voi chiar va bateti capul cu lunaticul asta?

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Am glumit și eu. Am zis că dacă s-a ajuns la circ, hai să facem și puțin circ.

| relian a răspuns (pentru sabin89):

Te inseli laughing am auzit ca era f bun, dar nu cred, nu-s fotbalist sa ma arunc ca surdu in toba laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haland va fi cel mai bun din toate timpurile până la finalul carierei peste Messi și Ronaldo, peste toți! 100%

| sabin89 explică (pentru anonim_4396):

Poate ai vrut să zici Mbappe happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru sabin89):

E slab mbappe, are noroc cu Neymar și Messi care da pase decisive mereu, are meciuri când e fabulos dar ce face Holland e ceva desprins de realitate. Peste 2 milioane de britanici au semnat o petiție prin care solicită parlamentului să-i interzică lui halland sa mai joace în Anglia pe motiv că da prea multe goluri.Ei consideră că Halland nu e om ci android! Jucătorul asta e mult peste mbappe, îți spune unul ce o jucat la 3 cluburi la juniori și a cărui tată a fost fotbalist profesionist,eu eram amator! Jucătorul asta e de nedescris,nimeni nu are nici o șansă în fotbalul modern, nici măcar pe aproape, rupe la city, sa integrat la englezi cum nu a făcut-o nici Messi la PSG nici Ronaldo la Juventus și Manchester, bine cei 2 sunt deja bătrâni,au fost Grande,dar acum Halland nu are adversar,sa nu mai zic că city e o echipa mai buna ca PSG,e o mașinărie de înscris goluri,nu ai ce sa comentezi despre el,nu e jucătorul meu favorit dar tu sunt integru spun realitatea exact așa cum este. Jucătorul meu preferat este Ronaldo și a fost și Ronaldo brazilianul și Ronaldinho.
Lewandowski era la același calibru daca rămânea la Bayern, dar la Barcelona nu mai e așa de sclipitor,marchează mult dar Barcelona este o echipa modesta,nici măcar nu a trecut de grupe în Champions League, nu știu de ce s-a dus la Barcelona că e varza, și la fel și Ronaldo nu trebuia să meargă la United, e modesta și ea, mai bine rămânea la Juventus sau mergea la Sporting Lisabona.

| LordCristobal a răspuns (pentru sabin89):

Cred că a avut dreptate Zeno, Haaland ar putea să fie cel mai mare din toate timpurile daca nu se accidentează des sau daca ar avea viața de noapte.
Mbappe are tehnica și driblingul mai faine decât Haland dar aerele și fițele pe care le emana o să îl împiedice să fie cel mai mare din toate timpurile.
Pe când norvegianul e mai muncitor si e mai decisiv în fața porții.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

City daca nu va câștiga Champions League cel puțin va ajunge in finala, city mereu va rupe orice echipa ii cade în cale mai ales acum că e Halland, singura șansă ar fi sa fie Halland accidentat, altfel nimeni nu are nici o șansă cu City, balonul de aur el îl va lua o sa vezi

| anonim_4396 a răspuns (pentru LordCristobal):

Da,daca nu se va lua după alții și va fi serios îl va întrece și pe ăla ce a marcat 900 de goluri ce se afla în top 1, depinde de caracterul lui, daca se va lua după alții se va stinge în 2-3 ani,însă daca nu o va arde in cluburi și cu băutura, viața de noapte și nu va fi accidentat des cum ai zis nu va avea adversar, pentru el fotbalul e că u joc pentru copii, nu mai că el este la un nivel foarte ridicat.
Îmi e milă de fiecare echipă ce o va întâlni pe City in Champions League, evident daca va juca el

| sabin89 explică (pentru anonim_4396):

",,,sau mergea la Sporting Lisabona.". Sau se întorcea la Real happy
Apropo, Haland parcă nu a jucat acum recent cu - cu cine Doamne! - cu Sevilla? Ce-o fi pățit?

| anonim_4396 a răspuns (pentru sabin89):

Nu a jucat cu Sevilla că o rupea daca juca și nu era accidentat,cu Brighton cred că sa accidentat,mai are meciuri când joacă modest dar e tânăr, in orice caz în momentul asta el e cel mai bun din lume în fotbalul modern,benzema ar fi mai bun ca mbappe daca nu ar fi bătrân,și ăla joaca excepțional la Real Madrid și Vinicius e într-o formă foarte mare,cei de la PSG au noroc cu Neymar și Messi implicit Mbappe că aia sunt foarte buni dribleri,poate rezolva un meci singuri sunt brilianți,dar Halland e peste toți asta e realitatea, e o mașină de înscris goluri, un jucător foarte inteligent și creativ și ambițios așa cum era și Ronaldo portughezul, acum la United sa cam stins, cred că la afectat psihic pierderea acelui copil, i-a murit un copil

| IceRope a răspuns:

A fost numărul unu atunci. Ca numărul unu la timpul său îl prefer însă pe Ronaldinho.