| Florin9Florin9 a întrebat:

"Ianis Hagi este un fotbalist supraevaluat de către ceilalți jucători și mass-media deoarece este fiul lui Gică Hagi, în realitate este un fotbalist mediocru și nici măcar nu se va apropia de performanțele tatălui său ".

Ce părere aveți?

Adevăr (parțial /total) sau invidie?

7 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Cat se poate de adevarat, uita-te la fotbalistii de seama lui care n-au avut tati mari fotbalisti pe unde se afla. Mbappe, Sancho,, mai nou Haaland si exemplele continua.

| Celcestietot a răspuns:

Este adevărat. Dacă nu îl avea ca tata pe Hagi, cel mai probabil nu ar fi ajuns unde este acum.

| Alexuţ02 a răspuns:

Ianis este un jucător bun, nimeni nu a spus că nu are talent, dar chiar este prea mult mediatizat fiindcă este băiatul *Regelui*, să fim serioşi, dacă v-aţi uitat la meciurile Viitorului, nimic de zis... e ok, a jucat decent, nu mereu, dar a jucat, Gică Hagi din ce am observat mereu forţa cu el, încă de la 16-17 ani, chiar dacă asta însemna să piardă echipa, până la urmă nu-i un lucru rău să facă asta, dacă a văzut "steaua" dinăuntrul lui, dar acum vine întrebarea : ce a făcut afară? a ales greşit echipa ori ăsta e nivelul lui.

Este bun. nimic de zis, dar prea "umflat" de oamenii din sport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam ai zis bine în realitate chiar e un jucător mediocru în schimb Hagi o fost fotbalist deci e diferența mare între un jucător și fotbalist. Jucători avem destui da fotbaliști nu prea ultimul pe care îl știu era sanmartean mai degrabă ar trebuie sa se vb de pușcaș decât de Ianis dar na taică-său era The King nici nu se poate altfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Ianis Hagi este un fotbalist supraevaluat
Nu Ianis este un jucător supraevaluat pana la ajunge fotbalist mai e cale lunga cum am mai zis mai logic mi se părea sa se vb despre mitrita sau pușcaș.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se pune problema ca Ianis sa se aproprie de tatal său.
Este un jucator talentat care poate sa devina un jucator de echipe de centrul clasamentului in premier sau alte campionate mari sau rezerva la echipe gen Valencia, Leicester, Lazio etc.
Totusi are un talent pe care doar putini fotbalisti in toata lumea asta îl au, dreptu si stangu pentru el sunt acelasi lucru.
O sa devina decarul nationalei ai un bun jucator de nationala atat.
Jurnalisti îl umfla asa cum umfla si nationala, traiesc din fotbalul romanesc si-l cosmetizeaza ca daca ar spune adevarul multi nu s-ar mai uita la nationala sau la meciuri importante din cupe europene.

| PașaHassano a răspuns:

Adevarat, niciodata nu vom face performanta cu jucatori indopati de media si impresari. Cei mai multi aleg banii in detrimentul performantei. Bineinteles ca taticul e mare, numele Hagi il recomanda...

Întrebări similare