| D4r1uss a întrebat:

Imi puteti da o metoda eficienta de slabit in afara de cea cu exercitiile HIT? Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Eu am slabit 30 de kg in 6 luni stand degeaba, fara niciun efort fizic, mi-a scazut si masa musculara ce-i drept, asta ar fi dezavantajul slabirii fara efort.
Ce am facut?
Am eliminat alcool-ul, dulciurile de toate felurile, sucurile, mancarurile grase, prajelile...
Dimineata mananc branza usoara de vaci cu rosii pana ma satur dar nu sa ma umplu de abia sa ma misc, la pranz o ciorba, un felul 2 ceva usor, portii medii, nici prea mari pentru ca n-ai cum sa dai jos daca mananci pana nu te mai poti misca! La felul 2 preferabil sa nu consumi carne de porc sau alte carnuri grase si pe cat posibil, evita prajelile de orice fel!
Seara poti manca la fel ca dimineata sau poti manca fructe, poti manca si altceva in afara de rosii, poti manca o salata de exemplu sau alte legume ce-ti plac.
Insa cel mai important ar fi sa monitorizezi caloriile consumate, sa nu depaseasca 1500 calorii pe zi daca vrei sa slabesti fara sa faci miscare, daca faci miscare poti consuma 2000 de calorii pe zi!
Invata sa inoti daca nu stii si apuca-te de inot insa daca nu ai un bazin sau strand in zona nu te aventura in rauri sau lacuri deoarece pot fi foarte periculoase! Inotul iti solicita toti muschii si este un sport placut, nu te incomodeaza transpiratia.

| aXy99 a răspuns (pentru RB26DETT):

Asa este, in deficit caloric slabesti. Poate manca si legume multe, salate (fara ulei), carne slaba, lactate slabe in grasimi etc.

| AleexisViol3t a răspuns:

Si eu am inceput o dieta care este destul de simpla: am eliminat dulciurile, pâinea, pastele fainoase, cartofii si sucurile(acumulate )si am 5 mese pe zi, la ore aproximativ fixe:
la 8:15-8:30-micul dejun
10-gustare (un mar de obicei)
12:30-13-prânz (supe de regula, salate)
16- gustare
18:30- cina (piept de pui la grătar cu legume, o salata, depinde si de ce ai mâncat la pranz)
La fiecare masa trebuie sa ai o legumă, mai putin la gustări unde e bine sa mănânci fructe
Si trebuie sa bei multa apă.
Sportul nu e 100%obligatoriu, eu am slăbit fara efort fizic, insa intenționez sa merg la sala pentru a-mi tonifia corpul