| Edyez a întrebat:

Îmi puteți recomanda ce sa lucrez acasă? Am 14 ani, 1, 75 și 60 de kg, am pătrățele dar as vrea sa mi fac corpul mai frumos cât și mușchii la mâna. Am citit pe net ca abdomenele nu sunt foarte utile pentru pătrățele iar în schimb genuflexiunile sunt mai bune, voi ce îmi recomandați sa fac? Si cat pe zi? Dau funda
Ps: dacă vreau să fac mușchii la mâna si pătrățele trebuie sa manc puțin și sănătos? Am putina burta dar nu mare afectează?

4 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

La 60 kg ai pătrățele din cauza foamei. Cum adică genuflexiuni pentru abdomen? Cum adica " ar trebui sa mananc mai sanatos"? Muschi la maini si patratele laughing, da' picioare n-ai? Spate? Trapez? Piept? Gambe? Umeri? Mai bine gaseste-ti alta activitate sau asteapta sa te mai destepti putin.

| Dumbi a răspuns:

Sa stii ca fetelor nu le plac baietii cu muschi, mai ales care au muschi doar pe abdomen si pe brate, muschii picioarelor sunt foarte importanti, si bineinteles muschiul creierului care conteaza cel mai mult…
Traiesc intr-o generatie balon… unde trebuie numai muschi, nu si creier, pacat sad

| Voro a răspuns:

''Am patratele'', ''am putina burta, dar nu mare'' laughing Nu stiu ce patratele ai tu la 60 kg. Normal ca alimentatia conteaza, chiar mai mult decat exercitiile. Poti sa-ti iei un set de gantere pe diferite greutati pentru acasa, se gasesc pe net.

| Louys a răspuns:

Fa exercitii cu propria greutate.
Era si o vorba, toata lumea poate impinge la piept, dar nu toata lumea poate face o flotare.