| cosmin986522 a întrebat:

Imi puteti spune care sunt cele mai bune exercitii pentru fesieri? O sa-mi fac abonament la sala si m-ar interesa cele pentru masa musculara in zona aia

3 răspunsuri:
| larrii a răspuns:

Ca sa o iau cu inceputul, in primul rand, trebuie sa ridici greutati. Nu, nu o sa arati ca un barbat sau masculin, ca noi femeile nu avem testosteron ca sa ne umflam daca ridicam o gantera de 10 kile, asa ca in primul si in primul rand, NU iti fie frica de greutati.
Cat despre exercitii, in primul rand genoflexiuni cu greutati, cu cat esti tu confortabila. Apoi sunt mai multe aparate pentru lucrarea muschilor externi fesieri, ai putea sa intrebi la sala un instructor de serviciu si iti poate explica si el. Alte exercitii foarte bune pentru fesieri sunt indreptarile, fie cu bara fie cu greutati. Nu ma pot exprima cum trebuie aici, dar ca sa iti faci o idee, uite niste video-uri foarte bune de la tipa asta:
https://www.youtube.com/watch?v=9WTQuvLzcSk

https://www.youtube.com/watch?v=EMIZFai74A8

https://www.youtube.com/watch?v=_Vhmeag8e1o

| AlexNab0k0v a răspuns:

Bună, Andrada. Din câte știu eu - genuflexiunile cu și fără greutăți/haltere. Uite un set de exerciții pe care sper să le găsești utile.
http://www.fitnessmagazine.com/......your-butt/

Să postezi poze cu modul în care progresezi :-)

| larisamaria087383 a răspuns:

Cele mai bune Pt fesieri sunt squat urile.o sa ai fese bombate si ferme