| Andreea111223344 a întrebat:

Îmi puteți spune niște exerciții nu prea grele dar care sa ma ajute sa slăbesc fără dietă?

6 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Nu poți slabi fără dieta, mai ales cu exerciții "nu prea grele".
Slăbitul presupune o alimentație corecta și foarte sănătoasă(multe legume și fructe, carne fiarta de pui, peste, vita), evitat grăsimi, dulciuri, băuturi carbogazoase și alte sucuri din comerț(înlocuite cu suc de citrice făcut de tine), și mult sport. E buna și bicicleta, dar eu as cauta sa cumpăr un aparat care sa îmi lucreze toți mușchii. Era pe la teleshopping asa ceva, nu mai rețin numele, dar îl găsești dacă urmărești. Îți susțineai toată greutatea corpului în mâini. Nu l am testat dar chiar era o idee revolutionara, mult peste aparatele clasice.

| AnastasiaK a răspuns:

Asta cu slabitul fara dieta e vis de copil mic si oricine iti va spune vreun exercitiu clar nu stie ce inseamna sa slabesti. Ma rog, nu stiu daca e corect sa-i spunem "dietă", dar in orice caz, deficitul caloric e singurul care te ajuta sa slabesti, deci tot alimentatia e baza. In rest, poti sa faci toate exercitiile posibile, grele sau usoare, daca nu esti in deficit caloric nu slabesti.

| EcceHomo a răspuns:

Trebuie să faci cardio.Alergi,sari coarda, bicicletă, astea te ajută să slabeşti, insă trebuie să fii atentă şi la ce mănânci.
Baftă!

| Romaniamafia a răspuns:

Sexul

Răspuns utilizator avertizat
| vibesqxo a răspuns:

Daca faci exercitii 'nu prea grele' si nu ai un regim alimentar corespunzator, nu prea poti sa slabesti.Dar in orice caz iti recomand sa alergi 30 min / zilnic, si in orice caz, incearca sa te abtii de la prea multe dulciuri. bafta