| Mihai_Denis_1997 a întrebat:

Imi puteti sugera o dieta fara peste si ciuperci? Am 17 ani, 1. 92cm si 105 kg. Sunt gras si nu imi mai suport burta. Fac miscare, dar fara o dieta nu rezolv nimic...

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca vrei si o dieta, incearca Pierre Dukan:
http://dietadukan.ro/

Răspuns Apreciat de Editori
| AlexCristi97 a răspuns:

Dieta trebuie sa ti-o faci singur, in functie de ce iti place. Nu trebuie sa fie un chin dieta si nici infometare. Sunt alimente nesanatoase pe care trebuie sa le inlocuiesti de exemplu tot ce are zahar si tot ce are faina de grau...si eventual mai putini cartofi. Carne sa fie slaba si gatita ok (piept de pui, muschi de vita, peste sa fie gatite cu cat mai putin ulei). Legume la greu, fructe moderat, nuci... poti sa te inspiri din retetele pentru dieta dukan deoarece contin putini carbohidrati (care ingrasa cel mai tare) si mai multe proteine. Nu respecta acea dieta cap-coada, doar ia retete cand nu stii ce sa mananci.
Cu sportul: trebuie sa faci mai multa miscare dar in locul tau as evita alergatul sau alte exercitii care pun presiune mare pe genunchi. Ai o gretutate destul de mare, ar putea sa iti afecteze genunchii.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil miscarea pe care o faci este total insuficienta, pentru ca, de ai alergat zilnic 10km, te asigur eu ca ai slabi vazand cu ochii.

| Tare12 a răspuns:

W

| ConstantinAndrei28 a răspuns:

Salut.Ai practicat vreun sport sau ai crescut natural?