| Danykmz a întrebat:

Îmi spune și mie cineva niste exerciții de înălțare?
Și cum sa-mi dezvolt muschii/brațele fara echipamente acasă?

6 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Baschet

| CIaudiu a răspuns:

Exercitii exista, vezi ca sunt disponibile cateva aplicatii in google play care au niste recenzii foarte bune gen "height increase" 4, 7★. Le poti incerca. Dar trebuie sa stii ca si alimentatia este foarte importanta, iar rezultatele pot diferi de la persoana la persoana.
Eu ti-as recomanda totusi daca poti sa faci un sport sau daua cum este baschetul si inotul. Cele doua te inalta foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu există.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flotări.

| nuspuncinesunt2 a răspuns:

Buna! Nu exista.Dar poti incerca sa joci handbal sau baschet, cu toate ca nu cred ca te inalti doar practicand un sport. Daca parintii tai au fost mai mici de inaltime tu nu ai cum sa fi inalt.Sau daca nu ai crescut pana acum, ai timp de la 14 ani in sus.Asa sunt unele persoane.Nu cresc pana la 14 ani dar se inalta dintr-o data dupa.Sau daca nu la 16 ani.Se mai intampla.Dar nu fi suparat/a ca nu esti inalt.Gandeste-te ca noi astia inalti trebuie mereu sa ne aplecam capurile sa trecem pe sub copaci, ca atunci cand intram in casa cuiva dam cu capul de toc, ca nu putem si noi fetele sa purtam un toc ca aratam de 7 metri etc. Avem si noi dezavantaje.

| alexintrebare a răspuns:

Ceea ce te-ar putea ajuta cu 1 2 centimetrii cand esti in crestere si iti ajuti tendoanele si oasele sa creasca, este sa faci tractiuni, sa dormi pe spate ceea ce este sanatos si sa te dai cu bicicleta cu scaunul ridicat putin mai sus cat sa fie un disconfort in pedalare punand forta asupra tendoanelor, in timp daca te dai asa cu bicicleta vei observa ca din nou ajungi la pedale ca inainte deoarece ti ai intins picioarele si poate chiar ai si crescut 1 cm 2