| vlad_2771 a întrebat:

In cat timp de sala se vad patratelele daca iau si proteine! Prroteinele afecteaza organismul?

23 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă tot vrei să iei niște prafuri, întreabă medicul de familie, cel puțin, nu te dopa auirea.
După ce ai să te lași de sală și proteine, vei ajunge un monstruleț și nu cred că asta vrei.
Putere în corp, lasă d... pătrățelele.
Pa, pa.

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Oi fi tu "userul anului" dar esti paralela cu sportul!

| BassBooster a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Buna, scuza-ma ca ma bag ca musca'n lapte, dar... am vazut ceva ce ai spus si nu e bine cum ai spus.
Proteinele sunt un supliment nutritiv echivalentul a 4-5 pulpe de pui cu cartofi fierti.
Steroizii sunt de doua feluri, primul fel este cel injectabil ( asa numit Doping ) iar al doilea sub forma de pastile. Acesti steroizi iti instaleaza in masa musculara un fel de "apa", cu care iti maresti muschii, pentru o perioada cat ii ti in miscare. Cand nu, pica toti si se lasa.

Sper ca am lamurit lucrurile happy

| Legiuitoarea a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Bună.
Poftim? Lasă atacul la persoană, da?
Sunt fostă sportivă, nu îți convine răspunsul anterior că nu te-am încurajat să iei proteine.
Dă-i înainte cu tupeu, pachețele...
Pa, pa.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru BassBooster):

Bună.
Nu ai ce lămuri cu mine, da?
Toate suplimentele alimentare nu sunt vizate de O.M.S.
Mai studiază și apoi dezvoltăm...
Pa, pa.

| BassBooster a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva, eu am spus ce stiu, ce am invatat, ce mi s-a spus.
Dar si ce ai spus tu este adevarat.
Inca o data imi cer scuze.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru BassBooster):

Bună din nou.
Nu trebuie să îți ceri scuze, știu ce scriu, nu răspund în derâdere.
O seară plăcută.
Pa, pa.

| xCrazyWolf a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Sincer, eu cred sa raspunzi in deradere. Chiar daca esti userul anului, nu inseamna ca ce a spus 1 medic e adevarat, atata timp cat alti 999 spun ca nu e adevarat ca spune acest medichappy Totusi, desi spui ca este informata eu spun sa te informezi si mai mult. Acele suplimente nu sunt steroizi! Sunt extrase din zer, albus de ou, lapte etc.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru xCrazyWolf):

Bună.
Să-mi prezinți și mie un supliment alimentar avizat de O.M.S. și mai vorbim... ori taci.
Și fără atac la persoană.
Pa, pa.

| TheRomanianWolf a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Http://www.ms.gov.ro/? pag=26&pg=1&doc=3229

Ai acolo lista suplimentelor avizate.

Dar si mai tari decat astea, sunt suplimentele din SUA, avizate FDA, unde este interzis chiar si aspartamul.

Inca ceva :

1. nu mai folosi cuvantul "doping" cand vorbesti despre suplimente, asta e dezinformare. Doping = steroizi, hormoni, etc.

2. Medicul de familie nu a terminat nutritia si nu are studii despre suplimetne, prefer parerea medicilor nutritionisti care au lucrat cu suplimente si cu zeci de oameni

3. "După ce ai să te lași de sală și proteine, vei ajunge un monstruleț ", alta dezinformare, o poti argumenta? Sa fim seriosi, peste 80 % din elevii de liceu care fac sala iau proteine si peste 50 % din ei la facultate se lasa de sala si arata perfect normal.

| xCrazyWolf a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Ehe, mironosito. Ce atac la persoana? Sunt oameni asa ca voi, care zici ca traiesc pe alta planeta. Trezirea copii suntem in ROMANIA. Si ce atac la persoana ca tot nu m-am prins? Dar, totusi de ce te bagi sa vorbesti daca nu stii? Numa incurci oamenii. Si daca ai fi facut sala ai fi vazut ca poti sa ai si 7-8 mese pe zi la un timp si nu mai cresti in masa musculara. Deci te rog nu mai raspunde. Apropo, nu sunt aprobate de O.M.S. poate in Romania unde ministerul sanatatii este total pe langa cu cea ce se ocupa, asa ca daca doar in Romania nu sunt apropate nu inseamna nimic;) Apropo, sunt pe toate site urile, uite aici: www.megaproteine.ro, daca incalcau legea le era inchis site ul+ nu mai sponsorizau acestia atleti de performanta din tara noastra.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru xCrazyWolf):

Bună.
Te-ai trezit din somn și vrei să te bagi în seamă?
Pa, pa.

| M1hai a răspuns:

Intr-o luna maxim 2, proteinele serveste ca un fel de mancare pe care trebuie consumate, deci incearca sa le iei dar nu foarte des!

| Cosmin86 a răspuns (pentru M1hai):

Tu de fapt habar nu ai ce sunt proteinele, nu? laughing

| PisicutzaCenusie a răspuns:

Intr-o luna maxim 1, proteinele serveste ca un fel de mancare.P.S. nu am copiat raspunsul lui M1hai

| BracKMyhay95 a răspuns:

Trebuie sa faci cardio ca sa faci abdomenul, prin abdomene poti doar sa faci musculatura pentru abdomen dar el este oricum acoperit de stratul adipos. Ar trebui sa iei un "WHEY" si sa faci jogging ca sa poti avea cat de cat "patratele"

| BassBooster a răspuns:

Salut, fac sala de aproape un an, voi incerca sa te ajut...
Patratelele se vad in functie de structura corpului tau, de exemplu, daca esti schelet, o sa faci patratelele putin mai usor, iar daca ai putin strat de grasime, vei face putin putin mai greu, dar vei obtine un rezultat mult mai frumos, daca esti gras ( ma refer cu burta, cu KG multe ), ai de tras mult de tot, cardio 30 minute pe zi ( in fiecare zi ) timp de vreo 3-4 luni, sa eimini straturile de grasime, iar dupa, te vei apuca de antrenament ( ma refer cu abdomene ). Iti sugerez in caz ca mergi la sala, nu te axa doar pe abdomen, abdomenul este o parte de corp ca si celalalte, ca si bicepsul de exemplu, daca nu tragi tare, nu vei avea un biceps mare. Trebuie sa faci treptat, sa nu crezi ca abdomenul este mai special, sau ca trebuie sa lucrezi in fiecare zi pe el deoarece numai il obosesti fara rezultat. In + iei si proteine, daca proteinele care le iei tu sunt pentru arderi, ai facut o alegere buna, in caz ca sunt pentru masa, sau mai stiu eu ce, ai facut o alegere proasta, deoarece proteinele pentru masa sau fibra, sunt pentru cresterea in masa cat si in fibra, asta depinde de antrenamentul fiecarui om.
Deci, mai pe scurt, ca sa ai asa numitul "6 pack", trebuie sa tragi, dupa cum ti-am spus, conteaza constructia corpului.
Daca vrei sa ai rezultate bune, asculta-ma si fa cum iti explic eu mai jos.
Fa-ti abonament la sala, si baga cardio. Bagi cardio pana cand nu mai ai stratul de grasime ( in caz ca exista unul ), bagi cam 30 de minute pe zi de cardio.
Dupa ce nu mai ai nici un pic de grasime pe tine, te apuci si faci abdomene, sunt destule tipuri si genuri care le poti lua de pe Youtube, sunt foarte multe tutoriale si chiar foarte bune. Iti faci tu un program de abdomen, ti-l alegi tu, pentru ca la abdomen nu conteaza cum faci abdomenele.
Iti voi mai spune o chestie care mi-a spus-o un batran culturist.
" Nu conteaza cantitatea, ci calitatea ", ce vroia sa spuna?
Ei bine, vroia sa imi spuna ca, nu conteaza cate abdomene faci, poti sa faci si 1000 incorecte, deoarece e echivalentul la 20 de abdomene facute corect.
Inca un sfat, incearca sa faci abdomene scurte, tine incordat abdomenul tot timpul, nu te lasa pana pe spate de tot pentru ca abdomenul "moare" si iar il incorzi, "moare" si iar il incorzi, le faci scurte asa incat abdomenul sa iti ramana incordat tot timpul.

Cam atat mi-a venit pe moment, adica cam ce am facut eu... daca mai ai intrebari la care pot sa iti raspund nu ezita sa-mi dai un mesaj si te voi ajuta happy

| piftel a răspuns:

NUUUUUU.Fara proteine.Sala mai zic, dar daca vrei acasa, destul de bine, trei nivele, dupa fiecare exercitiu simti cum abdomenul arde.In 6 saptamani am avut 8 patratele.Siteul nu exista gasesti pe YouTUbe si e foarte bun.Link aici http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 Dar ai grija.Citeste cu atentie descrierea bideoclipului daca nu, poti risca ruperi de muschi.Trebuie sa fii apt sa faci asta! Intreaba doctorii daca poti face efort.

| Siksaksok a răspuns:

Eu zic din propria experienta daca muncesti intens se vad dupa o luna sau daca nu te grabesti chiar 2 proteinele iti distrug ficatul sa nu iei. Sper ca ti-am fost de ajutor. FUNDA?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Siksaksok):

Proteinele iti distrug ficatul? Esti batut in cap?

| Modafen a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu cred ca este batut in cap, chiar asa si este! Daca nu iei dozele scrise pe ambalaj si iei prea mult o sa inceapa sa te doara ficatul...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Modafen):

Asta e valabil si pentru cea mai sanatoasa mancare acnd iei prea mult happy

prea mult = probleme, indiferent ce consumi

| dumitrel99 a răspuns:

Depinde de cat de rezistent esti dar mai bine nu ai risca si ai face exercitii ca tot omul.