| Cosmin_Stancu_1982 a întrebat:

In legatura cu mersul la sala, ce-ar fi indicat sa iau, sa zic creatina este ok de luat in timpul salii? care sunt efectele ei, sau ce as putea sa iau ceva care sa fie ok pentru sala, sau cel mai bine ramane sa fac natural

Răspuns Câştigător
| Em1y a răspuns:

În primul rand trebuie sa dai prioritate celor 3 mese principale la care mai adaugi 2 gustări. Suplimentele sunt ca un înlocuitor pentru o masa, deci dacă ai deficitul caloric de 3000 sa zicem luat din mâncare, proteine nu te ajuta cu nimic dar nici nu stric. Cat despre creatina, singurul lucru pe care îl face este sa retina apa în mușchi, deci are efecte în dezvoltarea vizibila a masei musculare, 3 g pe zi sunt destule. Dar te sfătuiesc sa începi cu creatina abia după 1 an de sala natural. Apropo dacă te ai lăsat de sala 1 luna 2, te ai cam cacao pe ea de munca depusa în acel an. SUCCES!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Em1y):

1. Mai documenteaza-te despre creatina, face multe altele
2. Creatina si proteine = natural
3. E recomandat la 1 an de antrenamente sa iei 1-2 luni de pauza, cine ti-a zis idiotenia ca daca iei pauza pierzi tot ce-ai pus?

2 răspunsuri:
| Moron a răspuns:

Functia principala a creatinei este sa ofere muschilor mai multa energie, iti permite sa lucrezi cu greutati mai mari si mai mult timp. Alte suplimente care te-ar putea ajuta sunt proteina din zer, un complex de vitamine sau omega 3.
Poti sa iei toate suplimentele astea si sa te consideri natural. Deci, da, cel mai bine ramai natural.