| Anomim2025 a întrebat:

Între o sală unde aparatele sunt ocupate mai mereu, dar este aproape de voi și una care are un spațiu mare cu mult mai multe aparate, dar geografic este mai departe de voi. Ce ați alege?

Răspuns Câştigător
| Anonimaams a răspuns:

Pai, din punctul meu de vedere, dai bani sa mergi la sala, dacă tot faci asta, nu mai bine te duci la una cu ce are spațiu mai mare și unde ai și aparate libere?

4 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Depinde cat de departe ar fi, ce pret, ce program ar avea etc.

| AnastasiaK a răspuns:

Depinde de 2 factori:
1) timpul - In primul rand, cat dureaza drumul pana la sala. Degeaba e mai aproape geografic, daca la cea mai indepartata am transport direct si ajung mai repede. Dar, presupunem ca pana la cea mai indepartata fac mai mult pe drum, poate salvez timp nefiind nevoita sa astept pana sa pot folosi un aparat. Deci, tin cont de chestiile astea si iese in avantaj cea la care pierd cel mai putin timp.
2) aparatele - Chestiile "de baza" sa zic asa se gasesc in orice sala. Dar daca in sala apropiata nu exista un aparat la care as vrea neparat sa lucrez, atunci merg la cealalta. Desi e putin probabila aceasta situatie.
Poate sa mai fie si al treilea factor, precizat deja anterior, banii. Dar acum depinde de fiecare, pe mine personal nu ma intereseaza prea mult asta...pe altii poate nu i-ar interesa timpul, fiecare ce e dispus sa piarda.

| Alexandrionelu a răspuns:

Cea mai liberă, chiar dacă este mai departe.

| aXy99 a răspuns (pentru Alexandrionelu):

Chiar daca ai fi nevoit sa schimbi 2-3 autobuze si sa faci 2 ore pe drum (dus-intors) si, evident, sa mai platesti si drumul 300 si ceva de lei pe luna? laughing