anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare: cum se face ca, desi are al doilea cel mai bun palmares dupa Brazilia, Germania pare sa nu aiba foarte multi sustinatori? (toti prefera echipe gen Spania, Anglia, Portugalia sau altele care joaca bine numai cand nimeresc cate o generatie buna - adica nu au reusite constante in timp)

4 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

Daca te referi la Campionatul Mondial, sa stii ca nemtii sunt foarte bine vazuti de fapt. Au chiar multi sustinatori. Asta e, ii adevarat ca le ia ochii la toti Spania si Portugalia, ca Ronaldo, ca Spania a castigat data trecuta campionatul... sau Anglia pentru ca Premier League e un campionat tare... dar cred ca Germania beneficiaza de sustinere destul de buna.

| LimonadaBaa a răspuns:

Majoritatea prefera Spania deoarece a facut performanta in ultimii 6 ani, daca ii intrebai inainte de a castiga CM si EURO 2008 si 2012 nu cred ca ziceau multi ca tin cu Spania. Portugalia beneficiaza de o sustinere destul de mare deoarece este Ronaldo acolo.Anglia pentru ca Premier League e un campionat bun daca nu cel mai bun.Germania nu a mai castigat in ultimii 12-14 ani nimic de asta nu are o sustinere foarte mare.

| TheWalker11 a răspuns:

Probabil pentru ca nu le place limba germana suporterilor laughing (glumesc, nu stiu unde vezi tu ca nu e iubita Germania)

| Holiday a răspuns:

Deutschland über alles! happy