| LanguageMaster a întrebat:

Kickbox este un stil de luptă eficient dacă eşti atacat pe stradă de mai mulți oponenți?

Răspuns Câştigător
| Mihαi a răspuns:

Poti sa fii expert in Box, Muay Thai, Kickboxing, poti sa ai centura neagra la Karate, degeaba.
Daca esti atacat de un grup de mai multi oameni, esti la revedere!
Cel mai bun stil de lupta e fuga.winking

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este eficient.Este doar un sport unu contra unu.Pe starda daca esti atacat de mai multi, doar cine stie ce pampalai sa fie ca sa ia bataie.

| funnnyman32 a răspuns:

Salut.
Da, este un stil bun de lupta si impotriva a mai multi, asta daca esti tare tu si cand dai sa stii ca nu se mai ridica, asa daca esti fricos iti iei bataie chiar daca faci tu kickbox. Iar facand kickbox ai o anumita rezistenta la bataie nu mai simti asa usor loviturile deja iti devine un reflex sa dai, iar cand dai cu pumnii sa aduci bratul imediat la loc.
Si daca sunt multi ce, cati or fi 20 30 pe tine? eu nu cred, daca ai forta si le dai la 2 insi doua bucati ce sa mai faca ailalti? tu deja esti invatat si la unora normali care nu sunt invatati cu bataia, le dai o palma in nas si se pun jos din cauza sangerarii abundente din nas, daca primesti si tu pumni in nas, deja e alta treaba. Si daca te ataca mai multi nu trebuie sa stai pe loc, tine minte asta! si daca vezi ca te inconjoara o iei la fuga pana stii ca poti sa-i bati adica sa stii ca nu ai pe nimeni in spate care sa-ti dea prin surprindere, nu trebuie sa faci un sport anume ca sa fii smardoi si sa bati niste ghertoii cu gura mare, bafta si ai grija de tine ca bataia asta are si repercursiuni. happy