| lilskies a întrebat:

La casa pariurilor dacă un bilet are 2 meciuri castigare si 3 pierdute pot extrage bani sau cum vine asta ca nu înțeleg? Dacă is toate câștigătoare sau?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dacă ai 3 necâștigătoare biletul e pierdut e îndeajuns un singur meci sa fie pierdut și biletul e necâștigător doar ca pui de exemplu un bilet cu 4 meciuri și pui cu un meci în pierdere atunci e bilet câștigător dar dacă pierzi 2 e pierzător. Deci dacă pui un bilet cu 10 meciuri și pierzi doar unu singur biletul e necâștigător. Cu cât pui mai multe meciuri în pierdere cu atât Cota respectiv suma câștigată este mai minima.

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Daca este un bilet simplu adica imi iau la intamplare 5 meciuri si pun de ex. F1 si 2 le nimeresc si 3 nu, atunci biletul NU este castigator.
Daca ai jucat in sistem complex cu baze si toate cele (pe care nici eu nu il stapanesc prea bine) atunci exista sansa de castig dar este mica intrucat doar 2/5 evenimente le-ai nimerit.
Parerea mea totusi este ca biletul tau este necastigator, dar ce stiu eu, n-am mai jucat de ani buni la pariuri sportive.
Pe de alta parte nu au astia pe site vreun sistem ceva in care sa bagi codul biletului si sa-ti spuna in timp real daca este castigator sau nu? Stiam ca sunt siteuri de pariuri care au si acest sistem.

| lilskies explică (pentru Simpatic):

Da au sa bagi codul da la casa pariurilor pe telefon nu mi arată sa bag codul pe calculator imi arată

| Simpatic a răspuns (pentru lilskies):

Pai il bagi pe calculator si afli daca ai castigat ceva sau nu.
Dar imi mentin parerea ca biletul tau este necastigatorwinking