| Here4u a întrebat:

[LEGAT DE SALA]Buna! Nu știu câți oameni mai folosesc site-ul asta, dar m-am gandit ca e locul potrivit pentru a pune aceasta întrebare. Eu mi-as dori sa ma apuc de sala, de ceva timp ma tot bate acest gând. Și deși am cunoștințe care practica asta, nu am găsit informațiile de care am nevoie. As vrea câteva detalii. In primul rând voi, cei care practicați sala, de câte ori mergeți pe săptămâna și in cât timp ați observat rezultate? Apoi, nu înțeleg faza cu instructorul. Am inteles ca exista un instructor la fiecare sala și ca se ocupa de persoane. Acesta trebuie plătit? Sau pur și simplu îți explica el?
Am emoții in ceea ce privește sala dar as vrea sa ma apuc serios. Sunt fata, 1, 72 și aproximativ 64 de kg. Nu ma simt complexata de corpul meu, dar as vrea câteva îmbunătățiri. Orice alte detalii legate de acest subiect sunt bine primite. Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| gogu220 a răspuns:

Instructorul este platit din abonamentele cursantilor, nu trebuie platit separat, dar el are un rol foarte important, acela de a iti arata cum sa faci corect un exercitiu sau cum sa folosesti corect un aparat. Tot el iti va spune cat de des sa mergi la sala dar si cate ore e recomandat sa tragi de fiare. Excesele nu sunt benefice in nici o activitate.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce nu mergi tu acolo, la sala, si afli exact ce te-ar interesa? Ce mari emotii poti avea daca mergi la o sală?

| Here4u explică (pentru darrio2007):

Pentru ca este ceva nou pentru mine și dacă ma duc vreau sa știu la ce sa ma aștept. Eu am întrebat pentru a vedea din experiențele celorlalți, dacă nu te simți in măsura nu vad de ce trebuie sa mi pui tu întrebări când eu aveam nevoie de un răspuns la a mea. happy

| darrio2007 a răspuns (pentru Here4u):

Ti-am scris asa pentru ca tu nu vei simti acelasi lucru, ca altul care iti va raspunde pe aici. Chiar daca esti de acord cu el.