| cristidavid a întrebat:

M-am apucat de sala de 3 luni,si as vrea sa stiu ce, cand si cum sa mananc.Nu prea stiu cum sta treaba cu proteinele si carbohidratii.

Răspuns Câştigător
| Rau1Alberto a răspuns:

Dupa ce te apuci de sala, vei avea o pofta de mancare sporita, iar de aceea dai corpului tot ce e mai bun!
Carne/Lactate/Fructe/Legume
Cand zic carne, nu te gandi la Shaorma
Cand zic lactate, nu te gandi la laptele din Supermarket
etc.
Mananca tot ce e proaspat, cat de mult sa fie de la bunica de acasa, nu cumparat.
Suplimentele pana la 4/6 luni de sala eu zic ca le iei degeaba, ai rabdare pana ajungi la 6 luni si iale cu cap atunci. De ce? Deoarece muschi tai dupa 6 luni au o perioada buna de acomodare, iar un supliment ok gen Aminoacizi / Proteine sunt foarte bune venite. Daca aspiri la creatina sau la ilegale, dupa 1 an de sala si dupa +18 Ani.
In rest!? Antrenament bun si intens, somn foarte lung, alimentatie corecta [ De preferat sa mananci la fiecare 2h a zilei de cand te trezesti pana cand te culci ] si multa, dar MULTA ambitie!
Spor!

3 răspunsuri:
| IonutMihalache a răspuns:

Trebuie sa mananci cat mai multa carne, oua si produse lactate. Proteinele se iau inainte de sala si dupa sala. Daca vrei sa iei ceva, incearca http://www.prafurisipastile.ro/muscletech_mass_gainer.html, mananca bine si trage tare la sala! :)

| cristidavid explică:

Va multumesc mult de raspunsuri, am chiar 18, dar inca nu ma gandesc la suplimente. o sa incerc sa fac totul cand mai corect, si antrenament cat mai intens.