| Abby4124 a întrebat:

M-am îngrășat, așa ca m-am hotărât sa slăbesc. Țin o dieta (sunt in a patra săptămâna din șapte, dar bineînțeles ca am mai avut câte o mică abatere) și fac sport. Sunt o persoana mai mult sedentara decât activa, dar îmi place sportul cât de cât. Cum sunt foarte ocupată, am zis sa încep prin a alerga pe banda 2 km zilnic in timpul școlii și in Weekend 3, 4 zilnic. Fac și exerciții cardio acasa de pe net. Însă sunt mai tot timpul obosita și nu știu cum sa fac sa rezist mai mult pe banda și sa alerg mai eficient, cât mai multi km. As dori sa măresc măcar pana la 5 km ca sa ard mai multe calorii. Poate nu reușesc pentru ca eu și ridic banda pentru a alerga in panta. Am auzit ca e mai eficient sa ridici banda cât mai sus decât sa alergi drept. Întrebările mea sunt. cum fac sa fac mai multi km, dacă este eficient pentru slăbit banda, dacă alerg in panta fac mai mult de 100 calorii in 1.6 km? Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sprinturile ajuta foarte mult, asta e un fapt stiintific si ajuta si la arderea grasimi adioase

| peperonies a răspuns:

Daca vrei sa slabesti nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez sau cartofi. daca esti fata nu exagera nici cu fructele.
sportul este optional.

| DovleacTurbat a răspuns:

E normal sa fii obosita in timpul antrenamentelor si nu numai in perioada deficitara pentru ca ii tai organismului din portia de energie. Concentreaza-te pe alimentatie si exercitii fizice cardio plus ceva circuite (le poti gasi pe net), iar cu banda te poti distra dupa antrenament. Facand banda zilnic organismul se obisnuieste cu efortul si va arde din ce in ce mai putine calorii. In plus ai nevoie si de zile de repaus si odihna atat fizic cat si psihic.