| DanielHX a întrebat:

M-am reapucat de sala acum 1 saptamana, mi-a trecut febra musculara teribila de acu' cateva zile.Dar acum am "o deficienta" la bratul stang, inainte ridicam gantere de 15kg pe ambele, iar acum abia pot 5 pe bratul stang, cel drept e ok.Sunt sigur ca s-au regenerat 100% de data trecuta.Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Esti doar obosit, nemancat corespunzator, poate cu dreapta nu executi chiar corect. Totusi de la 15 la 5 kg e cam mult, cu dreapta le ridici pe cele 15? Posibil stanga sa nu se fi refacut total chiar daca nu te mai doare. Incearca sa antrenezi ambele brate cu aceeasi greutate si intensitate pentru a evita deformarea in cazul tau bratul drept sa fie mai masiv ca cel stanga. Daca cu stanga poti 5 kg baga si cu dreapta tot 5 pana isi revine si stanga total. Ai grija sa executi corect, sa controlezi greutatea si tine mine FARA EGO.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca te-ai apucat de slaa doar de 1 saptaman, tie nu ti-a explicat nimeni ca nu ai voe sa ridic din prima saptaman 15kg?
Totul s eface progersiv, incepi in prima luna cu greutati mici si cresti saptamanal... fiindca risti sa faci intindere sau chiar ruptura de muschi.
Daca ai dureri musculare mari, ia o pauza pana trec de tot, pentru ca se pot rupe fibrele musculare si ai nevoie de oeratie de reconstructie.