| Laurrius a întrebat:

M-am reapucat de sala si nu prea am pofta de mancare. Iau proteine si creatina, sa iau si vitamine? Nu ma refer la supradyn sau d-astea de la farmacie, ma refer la vitaminele care sunt recomandate tot pentru sala, de la gymbear sau alte site uri nu mai stiu

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu iei. Supradozarea cu vitamine poate fi și ea nocivă.

| RobertMoon a răspuns:

Nu au legătură vitaminele cu pofta de mâncare, cel puțin în cazul meu, iar cei care spun că au avut poftă de mâncare de la ele probabil este placebo. Dacă mergi la sală după antrenament când ajungi acasă sigur ți se face foame. Este ok sa iei vitamine pentru că este dificil sa iei din alimentație toate vitaminele necesare, dar asta nu înseamnă că este o diferență mare între vitaminele de la farmacie și cele de pe site-urile cu suplimente pentru sală. Eu cred că este doar marketing. Am luat într-o perioadă Opti-Men sau Animal-Pack powder pentru că se știe că astea sunt cele mai bune vitamine "pentru sală" și nu am simțit nicio diferență între astea și vitaminele obișnuite gen Vitamax, etc pe care le găsești la farmacie.

Răspuns utilizator avertizat
| ruddy a răspuns:

Nu este o probleme daca nu ai pofta de mancare, incerca sa manci bogat cloric precum (unt de arahide / nuci /seminte /paste fainoase / carne porc etc) Vitamine sunt bune, mai ales ca depui efort fizic si ai nevoie de recuperare.

| AndreiPT a răspuns:

Pofta de mancare o pot imbunatati vitaminele si mineralele precum zinc, b1, dar doar in cazul in care esti deficitar. Daca in schimb tu deja primesti necesarul din alimentatie, nu te vor ajuta prea mult.
In legatura cu gymbeam si alte vitamine "pentru sala" multe din ele sunt inferioare celor gasite in farmacii precum centrum.