| anamaria82726 a întrebat:

Ma duc pe 5 august la ceva preselecție pentru o grupă de baschet de fete si gen astept de mult momentul asta si vreau sa fiu buna. Trebuie sa fac ceva? Nici nu stiu..gen fizic vorbind.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să fi puternică și să te antrenezi mult, acei oameni nu vor alege fetele frumoase ci cele bune. Îți poți prinde părul într-o coadă presupun că știi asta. Iar de haine nu prea știu, presupun că ți le dau ei. Dar tu te referi prin fizic la sport și mișcare sau la trăsaturile fizice cum arăți și așa că daca te axexi mai mult pe trăsături și nu pe antrenament, alergat, dacă nu ai minge împrumută de la prieteni și le spui cauza. Poți face alergări eventual te poți duce și la antrenament cu profesori. Dar tu nu ai specificat ce vârstă ai, în ce oraș/localitate locuiești. Unde vei face acea probă?
Cu cine o vei face prieteni sau necunoscuți?
Deci dacă vrei eu te mai ajut dar mai întâi am nevoie de câteva răspunsuri. Apropo ce înălțime ai?
Sper că te-am ajutat dacă îmi răspunzi la întrebări te mai ajut fii puternică și nu te lăsa

| Bobby77 a răspuns:

Doar fi tu insuti. Fi stapana pe ceea ce stii, ce poti si daca reusesti sa scapi si de emotii..vei fi cea mai tare. Fizic nu prea ai ce sa faci decat sa te antrenezi cum ai facut-o si pana acum si odihneste-te bine.Mult succes!