| sabin89 a întrebat:

Mai sunt opt echipe. Cine va castiga cupa mondiala? Brazilia nu prea are sanse, afara doar daca va fi ajutata de arbitraj. Ar fi culmea sa castige Costa Rica. Deci, cine?

Răspuns Câştigător
| miTzuliK93 a răspuns:

Brazilia nu e ceea ce pare a fi. E umflata mult de presa si impinsa si mai mult de arbitri din spate. Maxim in semifinale ii vad. Abia sfertul cu Columbia va fi un meci tare pentru ei. Columbienii au un grup foarte bine sudat si bine pus la punct.

In schimb Belgia si Olanda par a fi cele mai in forma echipa din Europa de la editia asta de CM. Nu am dubii in privinta Olandei ca se va califica. Costa Rica a fost o surpriza frumoasa, dar acum vorbim de un adversar de calibru de care au parte, portocala mecanica.hee hee

Germania sufera mult in joc. E inacceptabil sa o bati pe Algeria in abia 120 de minute, si acolo abia cu 2-1. Cu toate astea, eu o vad castigatoare.

16 răspunsuri:
| paco28 a răspuns:

Eu cu Germania tin, sper sa castige!

| Catalin_Eduard_1999 a răspuns:

Olanda, sperlaughing)

| PiatrăAscuțită a răspuns:

Finala va fi mai mult ca sigur Olanda vs Germania.
Sincer,stimez foarte mult Germania,este o echipa extraordinara cu jucatori de valoare,dar inclin balanta in favoarea Olandei. Eu zic ca Olanda va castiga, dar ramane de vazut daca trec de Costa Rica. In fotbal mereu apar surprize, stii cum se spune, mingea e rotunda.
In concluzie, eu zic ca Olanda.
E posibil ca Brazilia sa se impiedice de Columbia...Vom vedea.
Tu pe ce echipa ai merge?

| Doareuingeneral09 a răspuns:

Olanda pare cea mai sigura pe ea. Mizez pe Olanda care cu siguranta va ajunge in finala pe care o va castiga.

| andreimrm a răspuns:

Germania sau Olanda

| Andrey_Andrei_1994 a răspuns:

Germania e cea mai tare din mondialu asta. Ramane sa vedem ce va face cu Franta.

| LimonadaBaa a răspuns (pentru PiatrăAscuțită):

Finala asta ziceam si eu ca va fi si cred ca va fi un meci echilibrat.Germania nu e in cea mai buna forma dar cred ca ea va castiga Campionatul Mondial.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi sa nu ne luam dupa numele echipelor si sa ne luam strict dupa ce au aratat acestea pana acum atunci balanta se inclina spre Columbia. In opinia mea a jucat cel mai bine.

| sabin89 explică:

Mie mi-a placut foarte mult Mexicul, in special in meciul cu Olanda (si in special prima repriza). Pacat ca au iesit din cursa! Acum, om vedea. Olanda nu cred ca va castiga, pentru ca nu a castigat niciodata; pare sa aiba un ghinion vesnic laughing Cred totusi ca arbitrajul va ajuta Brazilia, cam cum a facut cu Croatia, desi asta ar pata reputatia sportului rege, spre dezamagirea tuturor. Bine ar fi sa ma insel.

| AdrianaBacescu a răspuns:

Sper nu ia Costa Rica, vreau sa ia Germania sau Olanda

| bogdancatalin357 a răspuns:

Belgia,sper

| Tobias78 a răspuns:

Salut! Noua campioana mondiala?!
Sferturi:
meci 1)Brazilia - Columbia
meci 2)Franta - Germania
meci 3)Olanda - Costa Rica
meci 4)Argentina - Belgia
In semifinale se vor intalni:
1) Invingatoarele meciurilor 1 si 2
2) Invingatoarele meciurilor 3 si 4
Eu as vedea o finala Germania- Olanda, dar tinand cont ca mondialul se joaca pe continentul sud-american...e posibil sa avem o finala Brazilia- Argentina. Raspuns final...Brazilia(posibil viitoarea campioana mondiala).

| sabin89 explică (pentru anonim_4396):

Condoleante pentru Columbia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sabin89):

De ce esti ironic?
Columbia a trecut cel mai lejer de optimi. Intr-adevar, in sferturi a jucat mai prost, dar eu am spus care era situatia inainte de acestea. Eu nu tin cu Columbia, dar daca a jucat bine nu vad de ce n-as recunoaste.
In plus, Brazilia chiar ti se pare ca joaca ca o echipa cu pretentii la castiagrea finalei? Noroc cu fundasii ca mai dau si ei gol...

| sabin89 explică (pentru anonim_4396):

A fost mai mult o gluma, nu o ironie. Brazilia intr-adevar nu e cine stie ce. Neymar o fi el tehnic, dar e cam lesinat, nu are conditie fizica. La orice contact fizic il vedeai pe jos vaicarindu-se. Una peste alta insa, acest campionat a oferit, cel putin pana acum, destul spectacol si multe surprize. Ai vazut Olanda cum a dominat pe costaricani aproape tot meciul si nu a reusit sa inscribe un gol. Se poate asa ceva? Sa vedem ce ne rezerva ziua de maine. Presimt ca Brazilia va iesi din cursa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sabin89):

Imi cer scuze atunci, eu am perceput-o ca o ironie.
Neymar, eh, am inteles ca va lipsi vreo 6 saptamani, mai lipseste si Thiago Silva deci cam greu pentru Brazilia. Singurul atu pe care il are Brazilia e faptul ca joaca acasa si sunt impinsi de la spate de suporteri ca in rest si eu vad Germania favorita.

Întrebări similare