| alexx102428 a întrebat:

Manchester City sau Tottenham Spus?

12 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Tare mi-e ca-i bat gainusele pe astia de la City.

| vocea a răspuns:

Manchester City

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

City, pentru ca are jucători mai buni ( părerea mea )

| Guti14Haz a răspuns:

Personal nu-mi place niciuna. Tottenham mi se pare mai buna ca si echipa, joaca foarte bine, au un sezon bun, iar City e clar mai buna din punctul de vedere al lotului.
Daca cetatenii au fi avut un antrenor care sa stie filosofia engleza, City cred ca se batea la primul loc. Cu Pep, obisnuit foarte mult cu Spania unde clar treburile sunt diferite, e mai complicat, trebuie sa se "acomodeze". Mai ales ca Pep atat la City cat si la Bayern a incercat sa aduca filosofia spaniola, chiar tiki-taka-ul Barcelonei, ceea ce e complet gresit, pentru ca nici Bayern si nici City nu au treaba cu asa ceva din punctul meu de vedere.

| Drimmero a răspuns (pentru Guti14Haz):

Pep a distrus Bayern-ul si acum o distruge si pe City, asta e antrenor doar de Spania unde e panarama de campionat/

| Guti14Haz a răspuns (pentru Drimmero):

Spania nu e neaparat panarama de campionat, dar Pep e obisnuit cu Barcelona si cu jucatorii pe care ii avea cand antrena el, si cu stilul de joc. Dar ce nu intelege el sau ce nu vrea sa inteleaga e ca nu are cum sa implementeze tiki taka-ul unor echipe care nu au treaba cu asa ceva. Corect, Pep a distrus-o pe Bayern si probabil o va distruge si pe City. Or sa bata cei de la Tottenham, sunt mai in forma.

| Drimmero a răspuns (pentru Guti14Haz):

Pep nu a luat atatea umilinte in cariera cat a luat la carma lui City in jumatate de sezon din EPL, despre ce vorbim? Raman la parerea ca La Liga e campionat mediocru,, noroc cu Barca si Real care ridica stacheta in Europa ca in rest sunt echipe terminate, nici Atletico nu mai e ce a fost

| Guti14Haz a răspuns (pentru Drimmero):

Ei nu mai e ce a fost, Atletico are 2 finale UCL in 3 ani cu un lot nici macar pe aproape ca al Barcei sau al Realului, si e mereu acolo in top si se bate cu granzii de la egal la egal. Sunt si alte echipe spaniole care sa ridice stacheta in Europa: Sevilla, Villarreal, Atletico. In UCL rar mai vezi o echipa engleza sa treaca de sferturi.
Anglia are un campionat frumos si competitiv pe plan intern, extern nu stau chiar atat de bine. Spania invers, nu au cine stie ce campionat intern dar se descurca bine pe plan extern.

| Drimmero a răspuns (pentru Guti14Haz):

Ma refer ca Atletico a slabit,, daca pleaca Griezmann si-au distrus toata echipa, nu mai sunt echipa aia de speriat, dar vor prinde si anul asta sferturile sau poate semi-finale de UCL. Campionatul Angliei a scazut din cauza banilor aruncati pe petarde si supraevaluarea jucatorilor. Sevilla e o echipa ce s-a ridicat sezonul asta dupa venirea lui Sampaoli,, Villarreal e o echipa modesta care nu trebuie sa ai cine stie ce asteptari, eu personal cred ca era Spaniei din fotbal se apropie de final.

| Ionut621 a răspuns:

Tottenham Hotspur, City are un sezon slab cu Pep la debutul pe banca. Spurs are o echipa extraordinara sezonul asta cu Eriksen, Lloris, Dele Alli, Harry Kane si Pochettino ca antrenor happy
Dar asa ca echipa clar City. Are niste jucatori super, dar pacat ca nu un antrenor pe masura.

Pep vrea sa schimbe fotbalul de Anglia cu cel din Germania si Spania. Pune jucatorii sa joace ca in campionatele alea, mediocre, unde numai 2-3 echipe valoreaza ceva, restul sunt de umplutura. Cum e in Bundesliga Bayern, B. Dortmund si B. Monchengladbach sau in LaLiga Barca, Real si Sevilla.
Dar oricum la Barca a avut noroc cu Messi, Xavi, Iniesta, Puyol. Ce mai echipa, nici nu antrena ca ei stiau ce trebuie sa faca. Guardiola e bun ca antrenor, dar nu isi da seama ca e Anglia, mai multe meciuri, mai mult pressing, mai multa treaba ca antrenor, etc.

Pariaza pe Tottenham, cu 3-1.

| Ionuțsuparatu1 a răspuns:

Manchester City

| Stelistu_Alex_1995 a răspuns:

Și eu joc bilete și cred că ar fi bine sa iei City că E mai buna 3+ sau GG City are un lot foarte bun de exemplu atacul Aguero Sterling De Bruyne