| BabyyBllue a întrebat:

Mda, deci am 18 ani si as vrea sa invat de fapt sa reusesc... sa fac sfoara si spagatul big grin adica sa devin mai flexibila sa zic asa big grin bineinteles multi dintre voi o sa ziceti ah gata, a dat de **** si vrea sa faca nu stiu ce pozitii,nu. Vreau sa invat pentru dansbig grin, deci credeti ca daca as face exercitii o perioada, as reusi? Ma dor rau tendoanele cand incercbig grin Deci? Imi rup picioarele sau voi reusi, prin exercitiu?big grin

Răspuns Câştigător
| ursuletzdeplush a răspuns:

Da, eu am reusit.Dar trebuie sa faci cat mai multe exercitii si sa nu fortezi de la inceput. Incet, incet vei vedea ca pe masura ce faci mai multe exercitii o sa-ti iasa tot mai bine.
Bafta! si nu uita: ai rabdare si nu forta :*

4 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Nici eu nu m-am gandit sincer sa fiu laughing
si nu cred ca ar fi practic, oricat de mult ne-am dori noi.

ca sa poti sa faci sfoara ai nevoie de exercitiu cum ai zis si tu. nu e bine sa fortezi pentru ca iti poti rupe ligamentele din zona. tu ca sa poti sa faci spagatul si sfoara trebuie sa slabesti tensiunea aceea, prin "lungirea" lor.

| einenebun23 a răspuns:

Vei reusi cu siguranta. Doar ca trebuie antrenament nu vei reusi din prima. Si chiar nu m-am gandit la ceea ce ai zis tu laughing.

| BabyyBllue explică (pentru einenebun23):

Am vrut sa fac un pic haz de necaz...big grin pentru ca multi ar zice... iauite nesanatoasa se apuca la 18 ani de spagat big grin oareee dc?laughing

| ElenaRomann a răspuns:

Exerseaza mult