| Casyan99 a întrebat:

Merita sa incerc turanabolul? Deoarece am incercat extrem de mult sa pun cateva kg pe mine in +! Am 20 de ani inaltime 1.70. 2 3 mese pe zi. + 1.2 gustare

2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Vrei sa apelezi un steroid pentru cateva kg in plus? Esti constient ca acest steroid ataca in mod direct ficatul, nu? Pe langa asta nu vei obtine rezultatul dorit. Turanabolul nu se foloseste pentru a acumula kg in plus, nu conteaza ca vorbim de masa musculara sau de grasime, pur si simplu scopul lui este altul.Mai exact acela de intretinere a masei musculare dobandite.Tu nu iei in greutate pentru ca nu stii sa mananci ce si cat trebuie.Este necesar sa-ti socotesti caloriile.

| RobertMoon a răspuns:

Logic că nu merită, steroizi iau doar culturiști care vor sa își depășească limita genetica sau să de pregătească înainte de concursuri, iar oamenii aia mănâncă poate 4-5 mese pe zi calumea, nu ca tine. După ce iei steroizi trebuie sa faci terapie post ciclu, iar substanțele astea se găsesc în mare parte contrafăcute și nu are rost sa îți asumi un risc atât de mare gen să te strici din punct de vedere hormonal, cel mai bine e sa mănânci bine și corect și să te duci la sala, iar în timp nu ai cum sa nu ai rezultate.